Eksperten: Mr. XX
Dato: Torsdag d. 20/02-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Cluj - Sevilla
Liga: Europa League
Udfald: Cluj +0,5
Units: 4
Odds: 1.94
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 113%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Cluj og Sevilla mødes i Europa League  og det spanske hold må være i bedre forfatning end Cluj som netop har startet op igen efter vinterpausen. Cluj har lavet flere flotte resultater i Europa League i denne sæson men nu skal de møde et stærkt og erfaren Sevilla mandskab og det kan blive svært.

Cluj fører lige nu den bedste række i Rumænien og er generelt stærke på hjemmebane.  De har i en svær pulje kæmpet sig videre og primært fordi de har vundet deres tre hjemmekampe over Lazio, Celtic og Rennes. Cluj er netop startet deres sæson op igen efter at have holdt vinterpause. Tre kampe er spillet og her har de slået deres konkurrenter i toppen af den hjemlige række Steaua Bukarest med 1-0 og i de sidste to kampe har Cluj spillet 0-0.

Sevilla er godt med i toppen af La Liga men formen den sidste tid har været dårlig. På udebane har Sevilla ofte problemer f.eks tabte de for kort tid siden 3-1 til Mirandes i Copa del Rey og i sidste udekamp tabte de 2-1 til Celta Vigo som ligger i bunden af La Liga. Sevilla har ikke vundet deres sidste fire kampe. 

Vejret kan være kold og baneforholdene kan være dårlige. Dette er et stort minus for Sevilla som er vant til varme og gode baner. Cluj kan sagtens lave et fint resultat i denne kamp imod Sevilla og odds på Cluj ikke taber er fint. 

Der skydes fire units efter Cluj +0,5 asian til odds 1,94.

Tippet 19/02-2020, 11:18
Opdateret 20/02-2020, 21:25