Eksperten: Mr. XX
Dato: Torsdag d. 20/02-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FCK - Celtic
Liga: Europa League
Udfald: Under 2,25 mål asian
Units: 4
Odds: 1.85
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 111%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: HALV VUNDET

FCK virker ramte og offensiven det samme. Imod Esbjerg var der ikke mange chancer til FCK og nu skal de møde et stort skotsk hold som har en endnu bedre defensiv. FCK har i ugens løb solgt Soteroui til Astana, Fisher er ikke med, så offensiven har kun N Doye og Santos. Det er også fint men spørgsmålet er om de kan holde til en hel kamp i højt tempo. 

FCK fik en dårlig start da de tabte 1-0 til Esbjerg i weekenden. Derudover har de solgt deres topscorer til Astana, nok ikke den vigtigste mand, men han har vist hvor målet står. N Doye virker ikke helt skarp heller. FCK plejer at spille meget defensivt i disse europæiske kampe og så tidligt på sæsonen imod et stærkt Celtic mandskab gør de det nok igen. Kunne FCK ikke score imod Esbjerg får de nok også problemer med det imod Celtic.

Celtic stormer derudaf i den skostske række. Siden de tabte 1-2 til Rangers sidst i 19 har de vundet samtlige kampe. Nok er niveauet ikke specielt højt i Skotland men Celtic har stadig et bedre hold end FCK. Vi så tidligere sidste år hvor chanceløse FC Midtjylland var imod Rangers. Celtic har det ofte svært på udebane i Europa og det får de sikkert også imod FCK.

Det virker til at være en kamp hvor ingen af holdene har lyst til at tabe og heller ikke have mål imod så derfor er chancen for få mål stor.

Der skydes fire units efter under 2,25 mål asian til odds 1,85.

Tippet 19/02-2020, 19:19
Opdateret 20/02-2020, 21:58