Eksperten: Mr. XX
Dato: Onsdag d. 26/02-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lyon - Juventus
Liga: Champions League
Udfald: 2
Units: 4
Odds: 2.10
Chancevurdering: 52%
Spilbar ned til: 1.92
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.ly/2gDejuH
Resultat: TABT

Hverken Lyon eller Juventus spiller op til det niveau de har haft de seneste par år.  Lyon ligger blot på en skuffende syvendeplads i Ligue 1 og Juventus fører godt nok Serie A men de er ikke så meget stærkere end outsiderne i denne sæson. Det bliver en lige kamp men Juventus har Ronaldo som er i super form og kan kan gøre forskellen.

Lyon har spillet god bold de seneste år men salg af profiler har hæmmet dem. De nye har været knap så gode som de tidligere spillere og det kan ses på spillet. Lyon har altid været et hæderligt hjemmehold men imod Juventus skal de være markante underdogs. Lyon skal i aften leverer noget ekstraordinært hvis de skal gå videre samlet imod Juventus det kan lade sig gøre men bliver svært.

Juventus er ikke så dominerende i Serie A som de har været de seneste mange år og Inter og Lazio giver god modstand. Holdet er ved at have nogle aldrende spillere og det kan ses. Over to kampe skal Juventus slå Lyon ud ellers er det en fiasko og mon ikke brandvarme Ronaldo vil sørge for det sker. Han har scoret i tolv kampe i træk.

Det kan blive en taktisk og låst kamp hvor Lyon ikke tør gå frem og Juventus er tilfredse med X men italienerne skal være bedst.

Der skydes fire units efter en sejr til Juventus til odds 2,10.

Tippet 26/02-2020, 16:31
Opdateret 26/02-2020, 22:54