Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 08/03-2020, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: SønderjyskE - OB
Liga: Superliga
Udfald: SønderjyskE DNB
Units: 4
Odds: 2.06
Chancevurdering: 52%
Spilbar ned til: 1.92
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/2wi6YoT
Resultat: ANNULLERET

Corona-virus har gjort, at en del af hjemmebanefordelen formindskes. Op mod kampstart kan du muligvis få en bedre pris end jeg har anbefalet her, men du bør undgå dette spil

SønderjyskE tager hjemme imod OB til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på SønderjyskE Draw-no-bet til 2,06 hos Cashpoint. 2,05 på DNB hos Comeon, eller alternativt 2,05 på Sønderjyske +0 Asian hos Bet365. 


Hvorfor værdi?: 
+ OB har fået en ringe start på forårssæsonen med 0-2, 0-0 og 1-1 mod henholdsvis Brøndby, Randers og Silkeborg - hvilket har fortsat en forfærdelig form fra slutningen af efterårssæsonen, hvor OB sluttede med 4 nederlag og 1 uafgjort i de sidste 5 kampe. Seneste OB-sejr er helt tilbage ved 3. november, hvor de hjemme slog Hobro. Specielt afgangen af Bashkim Kadrii ligner en alvorlig svækkelse for OB-offensiven. 

+ SønderjyskE er 4 point bagefter OB i stillingen, hvorfor oddset her indikerer, at de lige nu er et dårligere hold. Som de er startet på foråret har jeg dog svært ved at se dem som et marginalt dårligere hold end OB lige nu.

+ Tilgangen af AK Jakobsen ligner allerede en fin gevinst for SønderjyskE


Hold øje med:
- Jeg placerer dette spil inden SønderjyskE møder FC Midtjylland mandag aften. SønderjyskE kan derfor få skader eller karantæner, som kan skade dette spil - imens et stort nederlag givetvis også kan påvirke prisen. 

- I det omvendte opgør gav OB 1,90 for sejren på hjemmebane, hvilket på daværende tidspunkt indikerede, at de var et bedre hold end SønderjyskE. 

- SønderjyskE skal også i kamp torsdag aften ude mod Randers i Sydbank Pokalen, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt forud for denne kamp søndag. 


Overordnet set, så er SønderjyskE kommet langt bedre ud til forårssæsonen end OB, som jeg ikke mener skal vurderes som et bedre hold lige nu. 2,06 på SønderjyskE DNB er fint betalt, og jeg spår at den højst vil stå i ca. 1,90 ved kampstart søndag. 

Tippet 02/03-2020, 12:04
Opdateret 08/03-2020, 15:57