Eksperten: Bateman
Dato: Torsdag d. 12/03-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: LASK Linz - Manchester United
Liga: Europa League
Udfald: 2-tal
Units: 3
Odds: 2.35
Chancevurdering: 45%
Spilbar ned til: 2.22
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: VUNDET

LASK Linz tager hjemme imod Manchester United til et opgør, hvor jeg finder værdi i et 2-tal til odds 2,35 hos Kambi-bookmakerne. Alternativt 2,30 Bwin/Betfair, imens 2,25 hos Bet365, Cashpoint, Bethard også er godkendt. 

Siden 1-1 eksempelvis vil være et fint resultat for United, så kan -0,25 Asian til 1,95-2,00 overvejes. I den variant fås halvdelen af indsatsen tilbage ved uafgjort. 


Hvorfor værdi?:

+ United har et svært opgør i weekenden mod Manchester City. Det sandsynlige nederlag dér kan distancere dem i kampen om Top 4, hvorfor Europa League kan være den bedste mulighed for at sikre sig adgang til Champions League fra næste sæson. 

+ United åbnede i 2,00-2,09 for en sejr her, og er nu på vej nedad igen efter at have rundet 2,40-2,45. Indtil videre i Europa League har United givet henholdsvis 2,54 – 1,89 – 2,36 og 2,72 i deres udekampe mod Club Brügge, Astana, Partizan og AZ Alkmaar. Alle gange med stærkt svækkede startopstillinger. Denne gang bør Solskjær respektere turneringen og stille i stærkeste opstilling, hvilket de også gjorde senest i deres hjemmekamp mod Club Brügge. Gør de det, så ser jeg ikke 2,35 stå ved kampstart.

+ Skadessituationen i United ser slet ikke lige så slem ud nu, som den har gjort det meste af sæsonen. Rashford og Pogba mangler stadig, men spillere som McTominay og Bailly er tilbage, imens Bruno Fernandes har givet et stort løft til midtbanen, og Anthony Martial har hævet niveauet i angrebet. 

+ LASK Linz skal bestemt respekteres – især når de lige nu har overgået RB Salzburg i den østrigske liga – men de har en ulempe af, at deres hjemmebanefordel ikke er lige så markant, som det United normalt møder. Kampen spilles på Linzer Stadion, som ikke er LASK Linz’ normale hjemmebane, men benyttes i Europa League, da der er større kapacitet. Selvom jeg ikke forventer, at det bliver et tema, så kan det heller ikke udelukkes, at der tages forbehold for Corona-virus, og at kampen spilles for lukkede døre. Jeg antager at det ikke sker, men det bør stadig nævnes. 

+ Den amerikanske analyseside FiveThirtyEight har en chancevurdering på 26-25-49 baseret på deres Power Ranking. Den model bør ikke følges blindt, men den giver stadig et godt indblik i den relative styrke mellem LASK Linz og Manchester United. https://projects.fivethirtyeight.com/soccer-predictions/europa-league/


Hold øje med:

- Som nævnt skal LASK Linz bestemt ikke undervurderes. Indtil videre har de mødt forholdsvis stærke modstandere på hjemmebane i AZ Alkmaar, Sporting Lissabon, PSV og Rosenborg, hvor det er blevet til fire sejre og en imponernede målscore på 10-1. 

- United har også en vigtig kamp den efterfølgende søndag ude mod Tottenham, som de helt sikkert vil have i baghovedet. 

- Et 1-1 resultat vil være et fint udgangspunkt for United, så hvis det skulle forekomme, så kan jeg sagtens se, at slutningen på opgøret vil være mere henholdende. 


Overordnet set, så spår jeg at United for første gang vil komme i stærkeste opstilling til en udekamp i Europa League. Specielt tilgangen af Bruno Fernandes har United et løft, og selvom LASK Linz bestemt kan være med på det her niveau, så skal 2,35 være en fin pris på United-sejr her. 


Tippet 05/03-2020, 16:30
Opdateret 12/03-2020, 20:44