Eksperten: Bateman
Dato: Lørdag d. 07/03-2020, 23:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Dallas Renegades - New York Guardians
Liga: XFL
Udfald: Guardians +8,5
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 108%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Dallas Renegades tager hjemme imod New York Guardians til et opgør, hvor jeg finder værdi i Guardians +8,5 til 1,80 hos Danske Spil. 

Hvorfor værdi?
+ Det er første uge, at Danske Spil udbyder odds på XFL, og det er tydeligt, at de ikke justerer løbende for udviklinger på odds. Guardians startede ugen med at være +8,0 underdogs, men er nu rykket ned i +7,0 hos de fleste store bookmakere, der udbyder odds på XFL. Værdien finder jeg derfor her på en skæv linje fra Danske Spil. 

+ Dallas Renegades mistede i sidste uge deres startende quarterback, Landry Jones, til en knæskade. Backup Phillip Nelson skal spille i stedet, og det bør være en større svækkelse. Nelson startede Renegades' første kamp i sæsonen uden at imponere i et 9-15 nederlag. 

+ New York Guardians har også skiftet quarterback, men det er på grund af dårligt spil fra den tiltænkte QB1, Matt McGloin. I stedet for McGloin spiller Luis Perez, og det ligner allerede en fin opgradering. 


Hold øje med:
- Renegades har selvfølgelig fordel af hjemmebane, imens deres defensiv indtil videre har været stærk. Målt på point tilladt, så er de lige nu det bedste hold i XFL. 


Overordnet set, så baseres dette spil på, at Danske Spil hænger med en skæv linje på +8,5. Renegades skal være et bedre hold, men uden deres normale QB1 kan dette opgør sagtens blive tæt. 

Tippet 07/03-2020, 11:16
Opdateret 08/03-2020, 02:08