Eksperten: Barton
Dato: Lørdag d. 23/05-2020, 15:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Paderborn - Hoffenheim
Liga: Bundesliga
Udfald: Robert Skov 1+ forsøg indenfor rammen
Units: 4
Odds: 1.91
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/37gNy5C
Resultat: VUNDET

Bundholdet Paderborn skal til at hente point, hvis de ikke vil rykke ned, senest blev det til 0-0 ude imod Fortuna Dusseldorf.

Det betyder at inden denne runde, så er der seks point op til netop Dusseldorf, der ligger på den plads, som giver to kampe imod nummer tre i 2. Bundesliga om en plads i den bedste række. Der er hele ti point op til den rigtige side af stregen for Paderborn, så det virker ikke sandsynligt.

Nu venter der sig så en kamp imod Hoffenheim, hvor det bestemt ikke er utænkeligt at de får point, men det er ikke det, vi skal ud på her, men derimod et spil på danske Robert Skov.

Hoffenheim manageren har netop udtalt, at han fremover vil bruge Robert Skov offensivt i sæsonen. Han har tidligere spillet back, men fremover, er det altså i offensiven han skal bruges.

Det blev han også i seneste kamp imod Hertha Berlin. Her havde Skov tre forsøg i kampen, hvoraf det ene var indenfor rammen.

Kigger man på hans stats i denne sæson for Hoffenheim, så har han forsøgt sig 1,8 gange pr. kamp. Men der er med 12 kampe hvor han startede som venstreback!

Nu skal Skov altså længere frem på banen, og dermed må man også forvente flere muligheder for afslutninger.  Det omvendte opgør, der vandt Hoffenheim 3-0 bl.a. med scoring fra Skov. Han havde to skud i kampen og begge var indenfor rammen.

Flot odds på Skov her, som også tager frispark for holdet.

Tippet 22/05-2020, 15:13
Opdateret 23/05-2020, 16:41