Eksperten: Barton
Dato: Søndag d. 24/05-2020, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Køln - Fortuna Dusseldorf
Liga: Bundesliga
Udfald: Kevin Stöger får kort
Units: 3
Odds: 3.25
Chancevurdering: 33%
Spilbar ned til: 3.03
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/37gNy5C
Resultat: TABT

Det to hold som har hentet flest kort i Bundesligaen, lukker denne runde Søndag aften.

Det er en kamp mellem Køln og Dusseldorf, hvor specielt udeholdet Dusseldorf er presset til at hente point, efter at Werder Bremen samt Paderborn begge hentede point lørdag.

Her skal vi ud på en spiller til at få kort, nemlig midtbaneslideren Kevin Stöger.

Stöger det er kun blevet til ni kampe i denne sæson for Stöger, hvoraf de syv af dem har været fra start. Men det er ikke grundet at han har været dårlig, men derimod en skade, som holdte ham ude i over seks måneder.

Det betyder at kamp antallet kun er på ni kampe denne sæson.

Stöger er en spiller som går til den, det betyder en del kort og en del begået frispark. Således begik han ikke færre end FEM frispark imod Paderborn, han slip noget overraskende får kort i den kamp.

Samme antal frispark, nemlig FEM stks lavede han også i den foregående runde imod Mainz, her blev det dog til et gult kort.

Stöger har i denne sæson modtaget tre gule kort i de ni kampe, han har deltaget i.

Kigger man hans karriere igennem i liga regi. Så står han noteret for ikke færre end 44 gule kort samt et gult/rødt kort i bare 189 kampe, hvoraf de 156 har været fra start.

Dusseldorf er det hold i rækken som henter flest kort, og de er tvunget til at hente point her. Der skal være fine muligheder for at Stöger får et kort her.

Tippet 23/05-2020, 22:04
Opdateret 24/05-2020, 19:45