Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 07/06-2020, 17:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AaB - AGF
Liga: Superligaen
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 2
Odds: 1.93
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 104%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

AaB tager hjemme imod AGF til et opgør, hvor jeg finder værd i et spil på Under 2,5 mål til odds 1,925 hos Bet365. Husk at finde spillet under "Asian", og ikke i kampens hovedmarkeder. 

Hvorfor værdi?:
+ AGF er sikker på en plads i Top6, imens AaB med 99% sikkerhed også er med. Det kan sænke intensiteten i dette opgør, da de mødes igen i Sydbank Pokalen onsdag. Med kun tre dages hvile spår jeg, at begge hold vil spekulere i at spare/rotere deres bedste spillere for at kunne præstere 100% i 90/120 minutter om onsdagen. Det kunne eksempelvis være spillere som Lucas Andersen, der kun var fit til at få de sidste 20 minutter mod Esbjerg. Han er næppe klar til 90 + 90/120 minutter her. 

Herudover vil jeg tro, at AaB vil prioritere Kasper Kusk, Patrick Olsen, Tom Van Weert til onsdag, imens AGF kan spare spillere som Bundu, Amini, Patrick Mortensen, Jakob Ankersen - specielt den ret tydelige advarsel til Casper Højer i 92. minut mod OB kunne være en god indikation for, at denne kamp nedprioriteres i forhold til Pokalen. 

+ I seneste runde stod Under 2,5 i Esbjerg-AaB blot i 1,76 ved kampstart, imens den for AGF-OB stod i 1,83. I Pokalkampen onsdag er den overordnede linje blot på 2,25 med 1,75 for Under 2,5 mål. Det skyldes blandt andet, at der ikke er 3 point at spille om, men det må til gengæld forventes at begge hold stiller med den stærkeste offensiv. 

+ AaB har Mathias Ross i karantæne i forsvaret, hvorfor der ikke er mange muligheder for at rotere dér. Jeg forventer derfor, at Jores Okore og Kasper Pedersen vil starte i forsvaret - eventuelt Rasmus Thelander, hvis han er klar efter skade. 

+ Den første runde efter Corona-pausen viste, at skarpheden/timingen i det offensive spil mangler. Der var rigeligt med chancer, men det samlede målsnit for de 8 første kampe var blot på 1,875 pr. kamp med 7/8 kampe Under 2,5 mål, hvilket følger en overordnet tendens i Superligaen, hvor de første runder efter den tilsvarende vinterpause også ser færre mål. 


Hold øje med: 

- Specielt AGF har en bred trup uden markant nedgang i kvalitet fra de startende 11 til bænken. De spillere, der med sikkerhed "spares" er de karantæneramte Nicolai Poulsen og Casper Højer - som bør svække defensiven. Specielt Jakob Ankersen og Nicklas Helenius har været gode i deres præstationer fra bænken i de første to kampe, og skulle de starte over eksempelvis Bundu/Patrick Mortensen, så vil det måske ikke være den store nedgang i kvalitet. 

- Jeg formoder, at pokalkampen giver en mindre intens kamp, men omvendt kan eventuelle indskiftninger have incitament til at opnå en startplads onsdag. 

- AaB får Tom Van Weert tilbage fra karantæne. Selvom han også bør prioriteres til kampen onsdag, så kan det omvendt være en fordel at give ham nogle minutter i benene, og ikke spille 90/120 minutter uden kamptræning. 

- Der kan hentes en bedre pris - bl.a. 1,952 i skrivende stund hos Pinnacle - udenfor det danske licensmarked


Overordnet set, så har begge hold incitament til at gå efter de 3 point i jagten på 3. pladsen, men der er yderligere 10 kampe at hente point i efter denne, så jeg har svært at se, hvordan både AaB og AGF ikke vil prioritere Sydbank Pokalen, hvor de nok aldrig får en bedre chance forud for en semifinale, end de har med en finale mod SønderjyskE/AC Horsens. 

Tippet 04/06-2020, 16:27
Opdateret 07/06-2020, 18:38