Eksperten: Bateman
Dato: Lørdag d. 13/06-2020, 17:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Hobro - AC Horsens
Liga: Superligaen
Udfald: Horsens +0 Asian
Units: 5
Odds: 2.00
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: ANNULLERET

Hobro tager hjemme imod AC Horsens til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på Horsens +0 Asian til 2,00 hos Bet365. Alternativt 1,96 hos Kambi-bookmakerne eller Nordicbet. Hos Nordicbet dog på DNB, der er samme spil. 

Hvorfor værdi?:
+ AC Horsens har været en af de bedste hold i Superligaen efter Corona-pausen med imponerende sejre over FC Midtjylland og Brøndby - imens en udesejr over FCK inden Corona-pausen også kan nævnes. De har længe haft et dårligt ry for at spille kedeligt fodbold med fokus på lange indkast og andre dødbolde, men de seneste kampe har vist, at de sagtens kan vinde ved at spille positiv fodbold. 

+ Hobro har mest at vinde i det her opgør, men har igennem grundspillet vist, at de har utroligt svært ved at vinde fodboldkampe med blot tre sejre ud af 26 kampe. Specielt offensivt har kvaliteten manglet. 

+ AC Horsens har en vigtig pokalkamp i midtugen, hvilket selvfølgelig skal tælle som et minus for denne kamp, men her bemærker jeg, at de står i 1,84-1,87 på +0-linjen ude mod SønderjyskE, som skal være et bedre hold end Hobro. 

+ Hjemmebanefordelen er hæmmet en smule uden tilskuere (hvilket måske kan ændres før lørdag), og Bo Henriksen har været dygtig til at udnytte dette. 

+ Hobro er uden Emmanuel Sabbi, der er i karantæne. 

Hold øje med:
- Som nævnt er det en ulempe for Horsens, at de skal spille i midtugen i Sydbank Pokalen. 

- Hobro har langt mere at vinde/opnå i denne kamp, imens Horsens med et forspring på 11 point måske vil spille mere henholdende. 

- Horsens mangler muligvis Michael Lumb, der måtte udgå skadet mod Brøndby. 


Overordnet set, så mener jeg ikke, at det afspejles i prisen, at Horsens lige nu skal være et bedre hold end Hobro, der har utroligt svært ved at vinde fodboldkampe.  

Tippet 09/06-2020, 11:17
Opdateret 13/06-2020, 18:51