Eksperten: Bateman
Dato: Fredag d. 12/06-2020, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Esbjerg - Randers FC
Liga: Superligaen
Udfald: Randers DNB
Units: 3
Odds: 1.72
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Esbjerg tager hjemme imod Randers til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på Randers DNB til 1,72 hos Bet365. 

Hvorfor værdi?:
+ Esbjerg ligner et hold, der har resigneret. Lars Olsen har netop opsagt sin stilling som træner og med kun tre dage til dette opgør i skrivende stund, så kan den nye caretaker ikke nå at ændre det helt store. Præstationen mod OB i første halvleg var blandt de ringeste de har præsteret hele sæsonen - specielt når der tages højde for, at OB har været elendige offensivt hele foråret.
En stor del af Esbjergs trup er hentet på korte lejeaftaler og har ikke en fremtid i klubben. Det kan derfor sagtens tænkes, at de ikke har samme motivation for at redde klubben fra nedrykning.

+ Esbjergs vigtigste defensive spiller, Rodolph Austin, er ude med karantæne. 

+ Randers havde stor ære af deres 2. halvleg mod FCK, og endte kampen med en xG-total på 1,27. De mangler skarphed i de offensive aktioner, men mod en af ligaens ringeste defensive hold, så forventer jeg, at de får rigeligt med muligheder. 

+ I den første kamp efter pausen gav AaB blot 1,62 på +0/DNB-linjen mod Esbjerg. AaB skal være et bedre hold end Randers, men de manglede også deres to bedste offensive spillere i Lucas Andersen og Tom Van Weert til det opgør 

+ Hjemmebanefordelen er hæmmet en smule - det kan dog tænkes, at der tillades tilskuere til dette opgør. 


Hold øje med

- Randers er sikre imod nedrykning, og har ikke meget at opnå med tre point i den her kamp. 

- Selvom jeg argumenterer, at afgangen af Lars Olsen bør trække ned for Esbjerg, så er det ofte set, at et trænerskifte kan give ny motivation. 

- Bet365 åbnede i 1,80 og justerede hurtigt ned til 1,72. 


Overordnet set, så har jeg meget lidt tiltro til Esbjerg i dette opgør, og jeg spår, at de allerede nu har accepteret en tilværelse i 1. division fra næste sæson. Randers svinger en del i deres præstationer, men bør have fine muligheder imod en svag Esbjerg-defensiv.

Tippet 09/06-2020, 12:05
Opdateret 12/06-2020, 20:53