Eksperten: Bateman
Dato: Torsdag d. 18/06-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Midtjylland - Brøndby IF
Liga: Superligaen
Udfald: Brøndby scorer - Nej
Units: 3
Odds: 2.15
Chancevurdering: 49%
Spilbar ned til: 2.04
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/2wi6YoT
Resultat: VUNDET

FC Midtjylland tager hjemme imod Brøndby til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på Brøndby Under 0,5 mål til 2,15 hos Cashpoint eller Betfair Sportsbook. 2,10 hos Bethard er også godkendt. Findes hos Cashpoint under "Hold 2 scorer - Nej". 

Hvorfor værdi?:
+ Brøndby har store problemer i offensiven, hvor de ikke har evnet at erstatte de mål, som Wilczek og Kaiser stod for. I de 7 kampe uden de to har Brøndby scoret 10 mål, hvilket bestemt er godkendt, men har på blot skabt chancer til 7,5 xG - ca. 1,07 pr. kamp. Senest mod AGF blev det kun til 0,13 xG. Isoleres der kun til kampene efter Corona-pausen, så har de blot skabt 0,64 xG pr. kamp på trods af, at modstanderne har været SønderjyskE, Horsens og AGF.
Herudover skal fraværet af Kevin Mensah heller ikke undervurderes, selvom han kun spiller wingback. 

+ FC Midtjylland har i denne sæson leveret en af de bedste defensive præstationer i Superligaens historie. Efter 27 kampe har de holdt nullet i 15 ud af 27 kampe - 6 af 7 efter vinterpausen og 2 af 3 efter Corona-pausen.
Efter Corona-pausen har Midtjylland blot tilladt 1,5 xG imod - 0,5 pr. kamp. 

+ Midtjylland mangler en smule skarphed i offensiven, og kan sagtens få svært ved at åbne Brøndbys defensiv med deres 3-5-2-opstilling. Jeg kan sagtens se, at Midtjylland "kun" scorer 1-2 mål og derfor ikke kan tillade en sen reducering. 


Hold øje med
- Jesper Hansen udgik i første halvleg af søndagens kamp mod AaB. Skaden blev meldt som et slag, og at ømheden fik ham til at udgå. Jeg går ud fra, at han er klar igen, men måske foretrækkes det at holde ham ude af denne kamp og give Mikkel Andersen en start. 

- Prisen har været en smule højere

- Midtjylland har hentet de fleste af deres clean sheets i udekampe, og blot holdt nullet i 5 ud af 13 hjemmekampe. Det kan selvfølgelig være tilfældigt, men måske også et udtryk for, at de spiller mere frigjort på hjemmebane, og derfor tillader mere rum at angribe i for udeholdet. 


Overordnet set, så har jeg ikke den store tiltro til en Brøndby-offensiv, der ikke har set dårligere ud i lang tid. De har utroligt svært ved at skabe chancer og mangler oplagte målscorere. FCMs defensiv er utrolig stærk og jeg mener sagtens, at en chancevurdering omkring 48-50% kan forsvares her. 

Tippet 16/06-2020, 18:38
Opdateret 18/06-2020, 21:55