Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 21/06-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Midtjylland - AGF
Liga: Superligaen
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 3
Odds: 2.00
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

FC Midtjylland tager hjemme imod AGF til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på Under 2,5 mål til 2,00 hos Bet365 m.fl. 

Hvorfor værdi?:
+ To af de store offensive profiler fra Midtjylland og AGF, Mustapha Bundu og Evander, udgik med skader i midtugens kampe, og bør være yderst tvivlsomme til dette opgør. Begge hold har en bred trup, hvor der er fine muligheder for en erstatning, men det bør alligevel være et stort minus. 

+ FC Midtjylland har været utroligt solide i deres præstationer på det seneste, men de mangler stadig lidt skarphed i offensiven, og har ikke skarpt nok store chancer. I angrebet har Sory Kaba svært ved at finde det nødvendige niveau, imens Ronnie Schwartz og Lasse Vibe mangler spilletid. Til gengæld er defensiven bundsolid og har nu tre clean sheets på stribe efter svipseren mod Horsens - og udvises der til hele forårssæsonen har de holdt nullet i 7 ud af 8 kampe. At de blot har tilladt xG-totaler på henholdsvis 0,21 - 0,20 og 0,11 mod FC Nordsjælland, AaB, Brøndby vidner også om, at de er et utroligt svært hold at bryde ned. 

+ Både Midtjylland og AGF ligger i en position, hvor et uafgjort resultat ikke vil være et dårligt resultat. Det kan muligvis give et mere fritspillet opgør, men jeg tvivler på, at hverken Midtjylland eller AGF ønsker at tabe denne kamp - specielt Midtjylland der bør være trætte af, at de blev udspillet i 1-3-nederlaget før jul. 


Hold øje med:
- AGF har haft flere hektiske kampe efter genstarten, hvor der har været rigeligt med chancer i begge ender. De har vist, at de måske er ligaens bedste hold til at skabe chancer på omstillinger, og havde også fin succes med netop dette i 3-1 sejren mod Midtjylland før jul. 

- AGF er muligvis uden Backmann, der udgik af kampen mod Brøndby og sad over mod Nordsjælland. Han var dog med i truppen mod FCN, men blev siet fra på kampdagen. Det kan være en indikation på, at han bliver klar til dette opgørOverordnet set, så bør team news omkring Bundu/Evander trække ned på totalen her. Midtjylland mangler skarphed offensivt, imens de er skræmmende stærke defensivt. 

Tippet 18/06-2020, 21:39
Opdateret 21/06-2020, 21:06