Eksperten: Bateman
Dato: Tirsdag d. 14/07-2020, 21:15
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Chelsea - Norwich
Liga: Premier League
Udfald: Chelsea -2,0 Asian
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Chelsea tager hjemme imod Norwich til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på Chelsea -2,00 Asian til 1,78 hos Bet365. Denne linje giver gevinst ved Chelsea-sejr på 3 eller flere mål og indsatsen retur ved sejr på præcis 2 mål. 


Hvorfor værdi?:

+ I skrivende stund er Norwich bagud 0-2 mod West Ham og er dermed på vej til at sikre deres nedrykning fra Premier League. Efter genstarten af Premier League har Norwich lignet et hold uden den store tro på egne evner, og når de endegyldigt mister motivationen for et resultat i denne kamp, så bør det give gode forhold for Chelsea. 

+ Flere af de spillere hos Norwich meldes på vej væk – heriblandt Max Aarons, Emiliano Buendia, Jamal Lewis og Todd Cantwell. Jeg kan sagtens se at de vil stå over i dette opgør for ikke at risikere en skade der vil ødelægge et skifte – og hvis de trodser dette og alligevel spiller kampen, så kan det sagtens tænkes, at det ikke vil være en helhjertet indsats. 

+ Chelsea er i hård kamp med Leicester og Manchester United om at sikre Champions League kvalifikation – inden dette opgør vil der dog komme svar omkring Manchester Citys udelukkelse, hvilket kan lette presset på Chelsea. Der venter dog et par svære opgør mod Liverpool og Wolverhampton i de sidste to kampe, så der er ikke plads til sløseri i dette opgør fra Chelseas side. 

+ Efter genstarten har Chelsea imponeret i deres hjemmekampe. Først med en 2-1 sejr mod Manchester City, hvor de også var overbevisende på xG-totalen med 3,1 mod 0,7. Seneste hjemmekamp mod Watford gav også en overbevisende præstation med en 3-0 sejr og 2,6 – 0,5 i Expected Goals. 

+ Den indflydelsesrige bookmaker, Pinnacle, er nede i 1,704 i skrivende stund. 


Hold øje med:

- Chelsea har skadesproblemer på midtbanen, hvor N’golo Kanté og Billy Gilmour er ude, imens Mateo Kovacic er tilbage fra skade, men måske ikke er på 100% 

- Som sagt kan en eventuel karantæne fra Champions League til Manchester City lette forventningspresset på Chelsea. 

- Chelsea har et vigtigt opgør i FA-cuppen i weekenden mod Manchester United. Da denne kamp spilles tirsdag bør der være nok hviledage, men det kan stadigvæk gøre, at Lampard sparer spillere. 


Overordnet set, så bør prisen falde på Chelsea når Norwich endegyldigt er rykket ned. Prisen er allerede faldet, men 1,78 på Chelsea -2,00 skal stadigvæk være et fint spil. 


Tippet 11/07-2020, 14:10
Opdateret 14/07-2020, 23:10