Eksperten: Steffen Dam
Dato: Lørdag d. 01/08-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Atalanta - Inter
Liga: Italien, Serie A
Udfald: Under 3,5 mål
Units: 2
Odds: 1.72
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 103%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Det virker noget overraskende, at man får så høj en betaling på maksimalt tre scoringer i denne italienske topkamp. Det hænger selvfølgelig sammen med, at Atalanta normalt er et meget chance- og målrigt hold, men sådan har det bare ikke været på det seneste. Af de seneste ni kampe er blot to gået over denne mållinje - den ene var mod allerede nedrykkede Brescia og den anden var topkampen mod Juventus. Det var dog langt fra noget chanceorgie og gik kun over linjen, fordi Juventus fik tilkendt to straffespark.

En af forklaringerne er, at den målfarlige midtbanemand Josip Ilicic har været ude med en skade. Han bliver heller ikke klar til dette opgør, og det er et klart tab for Atalanta. Inter har heller ikke været voldsomt målrige i deres seneste kampe. De har holdt modstanderen fra at score i tre kampe på stribe og kan stå i den situation, at uafgjort er nok til sølvet, hvis ikke Lazio vinder i Napoli, så de kommer næppe heller blæsende ud til denne kamp.

Den omvendte kamp blev 1-1 og endte med 2,40 "expected goals", hvis vi trækker straffesparket ud af ligningen, så mere chancerig var den kamp heller ikke, og selv om det selvfølgelig trækker ned, at Atalanta skal jagte sejren - dels for at få en historisk sølvmedalje og dels for at nå de magiske 100 mål - så har de ikke virket helt så friske i deres seneste kampe, hvilket ikke er overraskende. Atalanta spiller en fysisk krævende stil, som måske er ved at slide spillerne op, det tætte program in mente.

Med kampens betydning og de to holds ageren på de seneste virker det en anelse for høj betaling på, at vi får tre eller færre mål at se i denne kamp.

Tippet 01/08-2020, 12:46
Opdateret 01/08-2020, 23:52