Eksperten: Steffen Dam
Dato: Torsdag d. 06/08-2020, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Sevilla - Roma
Liga: Europa League
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 2
Odds: 1.88
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Oddset er steget kraftigt på få mål i denne kamp, og nu virker det i hvert fald til at være på et niveau, hvor der må være værdi at hente på få mål. Først og fremmest fordi, at denne 1/8-finale spilles over en enkelt kamp i Duisburg på Schauinsland-Reisen-Arena. Det bør alt andet lige give en mere afventende kamp og dertil kommer, at i hvert fald Sevilla efter corona-genstarten ikke har været noget udpræget "over"-hold.

Hele otte af holdets 11 kampe siden da er gået "under 2,5 mål" med samlet 1,81 mål til følge og helt tilfældigt var det ikke, for i de 11 kampe snittede man blot 2,06 "expected goals" og havde kun to kampe med mere end 2,50 XG. Et minus er det, at førstekeeper Tomas Vaclik fortsat er udenfor med en skade, men reserven Yassine Bono har stået de sidste fire kampe og blot lukket ét mål ind, så tabet bør være til at overse. Heller ikke den defensive midtbanemand Fernando Reges er med, hvilket også er et minus for dette spil.

Roma er så modsat et udpræget "over"-hold med hele ni kampe i træk over denne mållinje. Det har dog været i Serie A, hvor man skulle ud og jagte sejre hver gang - udgangspunktet i denne kamp er et helt andet. Tager vi fat i Romas to kampe mod Gent i den seneste runde af Europa League, endte de begge under denne mållinje, og det skulle overraske meget, hvis Roma blæser til angreb fra start i en kamp som denne med så meget på spil.

Gæsterne har tredjetopscorer Jordan Veretout i karantæne, men ligner ellers at kunne komme i stærkeste opstilling. Der er selvfølgelig usikkerhed på grund af fraværene hos Sevilla og den normalt offensive tilgang til kampen fra Roma, men i en kamp som denne, hvor alt afgøres i én kamp, er det en meget høj betaling på få mål - og dertil kommer, at der er hedebølge i Tyskland netop nu. Det betyder 29 grader på stadion ved kampstart, og det bør også kunne trække en del af intensiteten ud af opgøret.

Godkendt betaling på maksimalt to scoringer.

Tippet 05/08-2020, 15:19
Opdateret 06/08-2020, 22:46