Eksperten: Jens Boye
Dato: Søndag d. 23/08-2020, 13:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Monaco - Reims
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Over 2 mål
Units: 3
Odds: 1.62
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 102%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Bemærk: Systemet tillader ikke korrekt asian-chancevurdering. Chancevurdering for Over/Under 2 mål: 46-28-26. Med odds 1,65 giver dette spil en bet value på 103,9.

Odds 1,64 hos Unibet.

Over-oddsene er steget, og jeg bider på. Monaco har fået ny træner i Kovac (ex-Bayern), og der er også sket (foryngende) trupudskiftninger, så en del spørgsmålstegn og evt problemer med at få spillet til at glide, men Kovac ser ud til at vælge en offensiv 4-2-3-1-formation. Hvad Reims (fin sjetteplads i sidste sæson) angår, er det kontrastærke hold normalt solidt, men defensiven er svækket.

Monaco scoret pænt i træningskampene trods farvel til Slimani. Venstrefløj Henry er tilbage efter lejemål, og med ham, Golovon og Martins bagved giftige Ben Yedder, er det en stærk offensiv. Bredden er dog ramt i denne kamp hvor den rutinerede joker Jovetic næppe når med efter en skade.

Forsvar og midtbane har mistet en masse rutine med farvel til Glik, Silva og Bakayoko. Der er gamle Fabregas, men han missede træningskampene og når næppe at blive spilleklar. Dvs at midterforsvar og defensiv-midtbane meget vel kan bestå af fire spillere mellem 19 og 22 år, inkl nyindkøbte Disasi i forsvaret. Stærk spiller, men det varer nok lidt før organisationen er helt på plads.

Det rakte dog til en 2-0-sejr (Glik og Golovin) over AZ i seneste træningskamp, men Reims vandt også seneste træningskamp: 3-1 over FC Midtjylland.

I kampen forinden fik Reims dog en øretæve på 0-4 mod Bordeaux, og noget tyder på at midterforsvaret savner sidste sæsons jernmand: Disasi... Til er kommet ligeledes talentfulde Faes, men også her kan det tage tid før forståelsen er helt i top.

Også den defensive midtbane (den er dog bred) har mistet en markant spiller, i erfarne Romao.

Reims har ellers traditionelt en solid defensiv – men har også evnen til at få bolden hurtigt fremad og kreere gode chancer. Midtbanen har i øvrigt fået teknisk dygtige Berisha, men jeg tror ikke han starter inde; træningskampene tyder ikke på god form hos Kosova-landsholdsprofilen. Men Reims har andre kvikke folk, bl.a. Kosova-landsmanden Zenelli der huserer på venstre fløj. Der er skadestvivl om angriber Donis, men han er alligevel kun at regne som indskifter. Starter i en forventelig 4-3-3-formation er nok krops- og gennembrudsstærke Dia.

Tippet 20/08-2020, 18:53
Opdateret 23/08-2020, 15:29