Eksperten: Jens Boye
Dato: Søndag d. 13/09-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PSG - Marseille
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Marseille +2 mål (Europæisk handicap)
Units: 3
Odds: 2.11
Chancevurdering: 50%
Spilbar ned til: 2.00
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Odds 2,07 (for Marseille +1,5 AH) hos Unibet, 888Sport, MrGreen, LeoVegas. 2,05 hos Danske Spil for +2 EH.

Det ser lovende ud for Marseille i søndagens Le Clasico, arvefjendeopgøret mod PSG. Pariserne er svækket af Coronavirus der har sendt 6 startere i isolation: kreatør Neymar, målmand Navas, angriber Icardi, midtbanemand Paredes, offensivmand Di Maria og midterforsvarer/defensivmidtbanemand Marquinhos.

(OPDATERING 10/9: Chance for at Neymar, Di Maria og Paredes kan spille mod Marseille. Deres Corona-symptomer begyndte nemlig før 30. august. Chancen er dog lille: De kan først vende tilbage til træning fredag efter pause siden CL-finalen 23/8. Form og skadesrisiko taler for at de IKKE spiller.)

Truppen hos den stjernerige CL-finalist er bred, men det er markante fravær. Og så har klubben endda også lige sagt farvel til den erfarne midterforsvarer Silva og andenkeeper Rico. Der er dog Areola, netop vendt hjem til Paris fra sit lejeophold i Real Madrid. Den unge målmand kan være på vej mod et salg; men altså – een eller anden skal jo stå mellem stængerne. (RETTELSE: Rico er stadig, eller påny, i Paris; PSG besluttede sig for at købe ham i Sevilla efter at have lejet ham i sidste sæson).

Det skal også med at PSG har tre kampe på syv dage efter indeværende landskampspause, inkl mod Lens tre dage før Marseille-opgøret.

Det KAN være at kampen(e) aflyses, men det virker usandsynligt. PSG har allerede fået udsat kampe pga CL-deltagelse, og klubben får næppe mere snor.

Eneste trøst for PSG er umiddelbart at angrebsfænomen Mbappé kun fik et slag på anklen (selvsamme ankel der nær havde kostet ham CL-finalen) i Frankrigs landskamp mod Sverige; han skulle være ok. (OPDATERING: Mbappé er OGSÅ testet Corona-positiv og misser bl.a. Marseille-kampen).

Hvad med Marseille? Vandt 3-2 i Brest før landskampspausen. Viste fint offensivt spil (især Thauvin, tilbage efter langvarig skadespause), bortset fra på venstrefløj hvor Payet manglede, og afløser Radonjic var dårlig. Nu er Payet klar, lige som den hurtige højrekantsmand (back eller fløj) Sarr.

Forsvaret havde en del problemer selv om nyindkøbte Balerdi gjorde det nydeligt i midten sammen med tomålsscorer Car – og det er uvist om normalstarter Gonzalez kan spille. Men med PSGs fravær in mente er det vist til at leve med. Marseille-målmand Mandanda kan heldigvis være med. Han blev sendt hjem fra den franske landsholdslejr pga en positiv Corona-test, men det viste sig blot at være antistoffer fra da han rent faktisk havde sygdommen i august.

Tippet 07/09-2020, 18:31
Opdateret 14/09-2020, 06:58