Eksperten: Jens Boye
Dato: Onsdag d. 16/09-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PSG - Metz
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Under 1,5 mål (1. halvleg)
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Bet365 har odds 1,73

Det ligner en kamp hvor Metz pakker sig, og PSG gerne vil, men har svært ved at bryde igennem.

Pariserne undvære deres to bedste offensivfolk: Mbappé er i Corona-karantæne som mod Lens og Marseille, og Neymar har karantæne efter sin tåbelige udvisning i søndagens arvefjendedrama mod Marseille. Hvilket selvfølgelig har fået odds til at falde; både for Metz og for Under. Men jeg synes stadig der er værdi. Fordi:

PSG tabte 0-1 til Marseille, ganske som mod Lens, men defensivt er der håb om forbedring: Klassekeeper Navas ventes at være klar efter først Corona, og så rygproblemer. Mod Lens var reservemålmand Bulka skyld i modstancerscoringen, mod Marseille så andenmålmand Rico skidt ud da Thauvin listede bolden i nettet.

Metz har også tabt de første to kampe 0-1. Messinerne har vist defensiv soliditet (var uhyre tæt på at få 0-0 hos Lille), mens det har knebet offensivt. De burde dog have scoret mod Monaco, men monegaskerne var 10 mod 11.

Der er naturligvis fare for at Metz (har et par kvikke offensivfolk) scorer på kontra, men med Florenzi kommet til på højreback har PSG en hurtig firekæde i forsvaret der løber det meste op. (OPDATERING: Florenzi er ikke spilleberettiget i denne kamp; ligesom andenkeeper Rico).

I den anden ende kan PSG score – det var tæt på flere gange mod Lens, trods uden Neymar og Mbappé (og Di Maria der er med nu); bl.a. pga offensivtalentet Ruiz. Men nemt bliver det næppe i parisernes tredje kamp på blot syv dage.

Bemærk at PSG også er uden midtbanemand Paredes og venstreback-reserve Kurzawa (begge udvist mod Marseille). Angriber Icardi er muligvis tilbage, men som han har spillet denne sommer, ligner det en tvivlsom forstærkning. I øvrigt er der også håb om at defensivmand Marquinhos er tilbage.

Metz mangler nok stadig midtbanemand Ndoram.

Tippet 14/09-2020, 16:42
Opdateret 16/09-2020, 22:12