Eksperten: Jens Boye
Dato: Lørdag d. 19/09-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Rennes - Monaco
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.89
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 104%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Odds 1,85 hos bwin, Unibet, MrGreen, 888Sport, LeoVegas, NordicBet.

To fremadrettede hold bør skabe en underholdende og målrig kamp.

Begge har spillet 2/3 kampe Over i denne sæsonstart. Rennes spillede kun 1-1 hos Lille, men den kamp var præget af røde kort og Lilles forsigtighed. Monaco vandt 1-0 over Metz, men også dét opgør var præget af en udvisning.

Rennes ser godt ud offensivt efter tilgang af den hovedstødsstærke midterforsvarer Aguerd og angribver Guirassy. Sidstnævnte scorede 2 i sin første start; sidste weekends 2-4-sejr i Nìmes. I forhold til den kamp styrkes offensiven i øvrigt af driblestærke Terrier. Defensiven er også nydelig, men har altså lukket mål ind i alle 3 kampe, og klassekeeper Mendy mangler nok stadig (er på vej væk).

Monaco har også forbedret sig offensivt med tilgangen af Volland  der fik en nydelig debut i sidste weekends 2-1-sejr over Nantes hvor han kom frem til fine muligheder (burde have scoret). Lagt op til, især, af Fabregas, det gamle midtbanegeni der mod Nantes viste at han stadig har fremragende blik for spillet.

Defensivt er det værd at bemærke at Monacos defensivmidtbane (der har Fofana klar efter suspension) og midterforsvaret består af kvikke, men unge og uerfarene folk. Bag sig har de dog den stærke keeper Lecomte. Han missede Nantes, men skulle være klar nu. Han når dog kun at få et par dages træning efter sin Corona-karantæne, så der er håb om at han ikke er helt oppe på dupperne. Desuden er han ikke umulig at passere. Ok, det var han i en fantomindsats i 1-0-sejren over Metz, men derefter blev det 2-3-sejr i lokalopgøret i Nice.

Tippet 14/09-2020, 17:43
Opdateret 19/09-2020, 22:54