Eksperten: Xavi
Dato: Søndag d. 20/09-2020, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Huesca - Cádiz
Liga: Primera Division
Udfald: 2-tal +0,5 (Asian)
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P

Inden sæsonen var Cádiz spået fine muligheder for at undgå nedrykning og dem der var størst forventninger til af de 3 oprykkere. 

Sæsonens første kamp gik dog ikke efter planen, da de hjemme tabte med 0-2 til Osasuna i en ellers meget lige og chancefattig i kamp, men hvor Cádiz naturligt nok var mest på bolden, da de kom tidligt bagud. Deres stil er dog ikke at være spilstyrende, det var det sågar heller ikke i sidste sæson, selvom de var tophold. 

Huesca fik flot 1-1 ude mod Villarreal i deres sæsonpremiere. De var rigtig godt med i 1. halvleg, hvor de holdt Villarreal fra chancer og selv fik scoret på en omstilling. I anden halvleg var der dog klasseforskel i Villarreals favør, selvom de kun fik scoret een gang (på straffe). Den kamp lå godt til Huesca, da de kunne spille uden stort pres, fordi Villarreal var ret store favoritter (-1) og de kunne overlade initiativet til værterne. 


Kampen i Huesca spilles uden tilskuere, så hjemmebanefordelen er til at overse. Holdene bør styrkemæssigt være meget lige. 

I sidste sæsons indbyrdes kampe blev det 1-1 i Huesca og 1-0 til Cádiz på deres bane (den sidstnævnte kamp med tilskuere). 


Ingen af holdene har nævneværdige spillere ude (i skrivende stund). 


Cádiz kan spille på den måde de foretrækker - afventende og kompakt, når de ikke har bolden. Direkte når de har den og satsende på dødbolde. Huesca tvunget lidt mere i den spilstyrende rolle qua hjemmebanen, men ingen af holdene vil næppe begræde et enkelt point. Derfor virker +0,5-linjen på Cádiz i det her matchup også meget flot. 

Meget vigtig for Cádiz at komme på tavlen her, da de i de næste 5 runder efter denne kamp har et ret heftigt program hvad angår modstandernes kvalitet. 

Tippet 15/09-2020, 12:01
Opdateret 15/09-2020, 18:55