Eksperten: Jens Boye
Dato: Lørdag d. 19/09-2020, 15:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld
Liga: Bundesliga
Udfald: Eintracht (Asian handicap -0,5&-1,0)
Units: 3
Odds: 1.84
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P

Bemærk: Systemet tillader ikke korrekt asian-chancevurdering. Chancevurdering for 1X2 (0-1): 37-26-37. Med odds 1,84 har dette asian handicap-spil (også kaldet -0,75) en bet value på 105. Spillet indebærer fuldt odds ved hjemmesejr på 2+ mål. Odds 1,42 ved hjemmesejr på 1 mål.

Odds 1,83 hos Unibet, MrGreen, LeoVegas og 888Sport

Oprykkeren fra Bielefeld virker ikke klar til den bedste liga, og det ligner en svær førsterundekamp hos pænt hjemmestærke Eintracht. (Omend det skal med at ingen tilskuere er tilladt på stadion; det mindsker selvfølgelig frankfurterfordelen).

Arminia åbnede sæsonen med en grum fadæse i sidste weekends pokalrunde hvor fjerdedivionsklubben RW Essen snuppede en 1-0-sejr på hjemmebane. Her, som i sommerens sidste træningskamp (1-1 hos Groningen hvor gamle Robben løb om hjørner med Bielefeld-forsvaret), var der problemer både defensivt og offensivt. Med lidt held havde Arminia fået tilkendt straffe mod Essen, men indsatsen var generelt ringe.

Eintracht vil naturligvis ikke pakke sig som Essen gjorde, men selv om det kan give håb om mere plads til Arminia-kontraer, så er frankfurterne altså langt bedre i alle facetter end Essen. Og nok en del bedre end Arminia.

Oprykkeren har en trup med meget lidt Erste Bundesliga-erfaring. Eksempelvis har angriber Klos aldrig spillet i den bedste række. Han har scoret flittigt i de lavere rækker, og i sidste sæson blev han sågar topscorer i 2BL, men han er 32 år og har nok opfyldt sit potentiale.

Klubben har hentet diverse nye spillere i sommerpausen, bl.a. OB-venstreback Laursen, midterforsvarer van der Hoorn samt offensivfolk Doan og Cordova, men det kommer nok til at tage tid før de er faldet helt til. Cordova (kommet til fra en tilværelse som indskifter i Augsburg) er nok tættest på at kunne gøre en positiv forskel. Han startede inde mod Groningen og fik 2. halvleg mod Essen hvor han skabte en del. Driblestærke Doan (PSV) fik en halvleg mod Groningen og viste et par nydelige ting, men i sin første start, mod Essen, gjorde han ikke ret meget væsen af sig (en afslutning i sidenettet). Fysisk stærke van der Hoorn, hentet i Swansea, kommer nok til at gøre det godt, men efter sin debut, 45 min mod Groningen, sad han på bænken i hele kampen mod Essen. Form er næppe i top. Laursen? Startede inde i begge kampe, men blev også skiftet ud i begge. Endda flået ud i pausen mod Essen. Det blev den 18-årige midtbanemand Consbruch i øvrigt også.

Eintracht har holdt fast i sidste sæsons stamme (væk er draget marginalfolk som Gacinovic og Fernandes) og har hentet den dygtige og rutinerede kantspiller Zuber.

Frankfurterne åbnede sæsonen på klart bedre vis end Arminia i sidste weekends pokalrunde. Spillet var bestemt ikke fantastisk i 1-2-sejren hos tredjedivisionsklubben 1860 München, men det var pænt solidt, og målene blev på opmuntrende vis sat ind af frontløberduoen Silva og Dost (før 1860 reducerede på sent straffespark). Klasse-angribere. Og en klassisk kobling af kvik og stor.

Nu er klubben så hjemme i Frankfurt hvor det i sidste sæson bl.a. blev til sejr over Leverkusen, Bayern og Leipzig (men hvor der dog også var kiksere, fx 0-3 mod Basel i EL). Og i forhold til pokalkampen, hvor han havde karantæne, råder frankfurterne over deres bedste oplægger, højrekantsmand Kostic.

Der er dog også et fravær: Venstre-midterforsvarer Ndicka der blev skadet mod 1860. Og spørgsmålet er nu om træner Hütter stiller i en 3-4-1-2-formation eller en 4-4-2. I slutningen af sidste sæson samt i pokalkampen i sidste weekend har tre midterforsvarere været foretrukket, men det kan blive ændret nu. Med Ndicka ude (og medmindre Hütter vil bruge Falette, hjemvendt fra lejeophold, og Guinea-manden ser ud til at være langt fra holdet), er der reelt kun een der kan udfylde venstrepladsen; venstrebenede Hinteregger. I givet fald med vældigt erfarne og stadig kvikke Hasebe som ankermand centralt. Men mod Arminia og store Klos er det nok bedst med fysisk stærke og hovedspilssuveræne Hinteregger som midtermand. Eller som venstremand i et tomands-midterforsvar.

Men Eintracht mestrer begge formationer, og Hinteregger æder nok Klos uanset.

Tippet 15/09-2020, 15:52
Opdateret 15/09-2020, 18:58