Eksperten: Jens Boye
Dato: Søndag d. 18/10-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lille - Lens
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Lille
Units: 5
Odds: 1.90
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 105%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Odds 1,85 hos Cashpoint.

Ubesejrede Lille er solid defensivt og giftig fremme. Senest blev det til 0-3-sejr i Strasbourg, og her var midtbanedynamo Renato Sanches i hopla.

Lens har også fået en god sæsonstart og kunne egentlig ligne en svær hurdle i dette nordfranske derby, men oprykkerholdet fremstår svækket:

Kreatør Kakuta bør ganske vist blive klar (udgik med skade mod Saint-Étienne, men det viste sig bare at være et skrub kombineret med træthed), men tre andre vigtige spillere må nok stå over:

Angriber & topscorer Ganago fik en ankelskade, der sandsynligvis holder ham ude i 6 uger. Def-midtbanemand Fofana missede Saint-Étienne og når næppe heller at blive klar til Lille.

Endelig har den stærke forsvarer Medina karantæne.

Det skal med at Lens netop har hentet angrebsstortalentet Kalimuendo i PSG, men mon ikke det tager lidt tid for ham at falde til.

Endelig skal det nævnes at Lille fire dage efter Lens-opgøret skal spille EL-gruppekamp hos Sparta Prag. Det får dog næppe træner Galtier til at køre turnover fra start mod Lens (men nogle tidligere nøglespiller-udskiftninger kan ikke afvises).

Tippet 05/10-2020, 17:53
Opdateret 18/10-2020, 23:00