05/06-2019

Pressemeddelelse

Tipperen.dk overtager BlindBet.dk
Alle aktiviteter fortsætter på hjemmesiden www.tipperen.dk.

Århus, 14. Januar 2015:  

Det blev i går aftalt at wTrade Aps, som er selskabet bag oddsportalen Tipperen.dk, overtager alle aktiviteter i Blindbet.dk.  Blindbet har kørt i 12 måneder, og er drevet af to ildsjæle med en stor forkærlighed for sport og sportsbetting. Siden har leveret daglige spilforslag, og har i løbet af de 12 måneder præsteret en positiv ROI.

Blindbet konceptet vil dog blive drevet videre hos Tipperen.dk.

Partner hos Tipperen.dk, Christian Winther, udtaler:
Drengene bag Blindbet.dk har gjort det godt, og har især været skarpe på de lidt skæve kategorier som for eksempel den Australske liga. På Tipperen.dk er vi i gang med flere nye tiltag og vi har store vækstplaner for 2015. Da vi fik muligheden for at få tilgang af to dygtige tippere, som har bevist at de kan lave penge, var vi ikke et sekund i tvivl. Vi har efterhånden opbygget en infrastruktur, der gør at vores tippere kan fokusere på at levere vindende spilforslag til vores brugere – og det er jeg sikker på at Thomsen og Petersen fra Blindbet også vil gøre.

Lean Thomsen, partner i Blindbet.dk supplerer:
Vi har haft det sjovt med Blindbet projektet, men vi var kommet til et punkt, hvor vi kørte død i en masse hjemmeside arbejde og administration. På Tipperen.dk er de processor automatiseret, og vi kan i stedet bruge alt vores krudt på at analysere kampe og levere profit til brugerne! Samtidig bliver vi en del af et større fællesskab, hvor vi kan spare internt med hinanden, og forhåbentligt blive endnu bedre til at slå bookmakerne.

De to eksperter vil tiltræde på Tipperen.dk i løbet af få dage, og alt trafik fra Blindbet.dk, vil blive dirigeret videre til Tipperen.dk