PRO SPIL

På denne side finder du information om vores PRO SPIL.
Disse er for de af jer, som vil have de rigtigt gode spil - FØR alle andre!

Priser:


FAQ

Hvad er et PRO SPIL?

Et PRO SPIL er et spil, hvor vores eksperter vurderer, at der er meget høj værdi, eller spil, som på anden måde er unikke. Ved ikke at gøre spillene tilgængelige for alle, forsøger vi at beskytte oddsene imod slash fra bookmakerne og dermed forhåbenligt bevare spillene længere tid.
Alle PRO SPIL er markeret med en lille gul stjerne, og disse kan kun læses, såfremt man har tilkøbt adgang hertil.

Hvem køber jeg spillene af?

Du køber alle spil direkte af Tipperen.dk. 

Hvor længe er jeg bundet efter køb af abonnement?

Din adgang til PRO SPIL løber i den pågældende periode, som du har købt adgang til. Efter udløb af perioden, skal man aktivt selv forlænge aftalen, hvis man ønsker at bevare adgang til Tipperen.dk's PRO SPIL. 

Har du en aktivt aftale, vil du, på forsiden at Tipperen.dk, altid kunne følge med i, hvor mange dage, du har tilbage af denne. Du kan til enhver tid tilkøbe yderligere tid og forlænge din aftaleperiode. Den nye periode vil blot blive lagt til med den resterende tid, du har tilbage af dit oprindelige køb. 

Hvor hurtigt får jeg adgang til spilforslagene?

Så snart din betaling er gået igennem, vil du have adgang til sidens PRO SPIL. 

Hvordan ved jeg, at der er nye PRO SPIL tilgængeligt?

Du kan blive adviseret om nye spil via e-mail, så du altid er sikker på at få adgang til spillene hurtigst muligt og dermed få mest mulig værdi.

Hvor mange PRO SPIL kan jeg forvente hver måned?

Vores mål er gennemsnitligt at levere 50 af disse spilforslag hver måned. Derfor vil løsningen med køb til længere perioder ofte også være en bedre forretning, for den enkelte bruger, fremfor enkelte køb til ét spil. Vi leverer dog hellere kvalitet fremfor kvantitet, og antallet af PRO SPIL kan derfor variere i enkelte måneder.

Kan jeg se historik, inden jeg køber adgang?

Vores regnskab på PRO SPIL, kan du finde på forsiden af Tipperen.dk, og det opdateres hele tiden. 

Får jeg pengene tilbage i tilfælde af aflysning af kampen/eventet?

Nej. Tipperen.dk tilbyder ikke refundering af betaling i tilfælde af aflyste events eller tabte spil. 

Jeg er limiteret hos nogle bookmakers. Hvilke bruger I?

Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til personlige limits hos vores brugere, da dette er alt for individuelt. Derfor bruger vi som udgangspunkt alle bookmakers, som vi har henvisningsaftaler med. 

Vi forsøger dog altid, så vidt det er muligt, at skabe de bedste vilkår for vores brugere. Derfor vil de bookmakers, der har den største historik i forhold til hurtige oddsændringer, eller personlige limits, som udgangspunkt ikke stå alene i forbindelse med et PRO SPIL. 

Hvem kontakter jeg, hvis jeg oplever problemer?

Har du problemer eller spørgsmål til dit dit køb af PRO SPIL, skal du sende en e-mail til mail@tipperen.dk.  


Købsbetingelser

1. Generelt
Nærværende handelsvilkår gælder for personer der køber spilforslag via Tipperen.dk
Ved køb af spil på tipperen.dk accepterer du de vilkår, der følger af nærværende bestemmelser.

2. Aldersgrænse
Du skal være 18 år eller derover for at foretage køb på tipperen.dk. 

3. Regler for PRO adgang
Det er ikke tilladt at dele PRO adgang, uanset købsform. Din adgang er personlig og, det er derfor forbudt at dele den med andre. Et brud på denne regel kan medføre permanent udelukkelse fra Tipperen.dk.
Det er heller ikke tilladt at dele PRO spil fra Tipperen.dk offentligt.

4. Betaling
Betaling sker med betalingskort eller mobilepay via Bambora. Alle priser på siden er inklusiv moms.

5. Aftalens indgåelse
Når du køber PRO spil hos Tipperen.dk, indgår du aftale med ArthurZoo ApS, CVR-nr.  41344180, Havgårds Tværvej 3, 8240 Risskov, e-mail: mail@tipperen.dk
Når du har foretaget et køb, får du adgang til PRO spilforslagene i den periode du har købt. På din profilside kan du til enhver tid se hvor mange dage du har igen, og du kan tilkøbe ekstra dages adgang løbende.

6. Ændring af vilkår
Tipperen.dk forbeholder sig retten til at lave prisændringer uden varsel. Priserne vil kun gælde for køb af ny adgang – og altså ikke påvirke dine tidligere køb. Ændringerne vil ikke blive varslet, udover på tipperen.dk

7. Fortrydelsesret
Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ikke, hvis medlemsadgangen er benyttet. Hvis adgangen ikke er benyttet, gælder fortrydelsesretten på 14 dage regnet fra købsdatoen. På forbrug.dk kan du læse mere om fortrydelsesretten, jf. forbrugeraftalelovens §§ 18 og 19.

8.  Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/bruger til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadressen, kreditkortoplysninger eller personlig data til tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.