23/06-2019

Nogle af jer husker måske de gode gamle dage. Dengang man sendte sine spil med posten til England. Eller dengang man afgav dem via telefonen.

Derefter kom der en lang mørkperiode hvor Tipstjenesten lancerede Oddset, og man var tvunget til spille minimum 3 kampe – ofte til odds der lå væsentligt under markedet i udlandet.

Men nu har vi et liberalt spilmarked, - og vi har endda været så heldige at få en lang række bookmakere ind med specielle bonustilbud til os danske kunder.

De fleste af os har endda kunne udnytte disse bonusser flere gang, i forbindelse med at vores konto blev slettet ved lanceringen af NemID.

Og netop NemID, nævnes af flere bookmakere som en af årsagerne til at det danske netspil ikke er endnu højere. 

Personligt må jeg da også indrømme at jeg før NemID ogte loggede ind og spillede 10-15 gange om dagen,  hvor jeg nu istedet forbereder mig – og placerer mine spil 1-2 gange om dagen.

De kloge udviklere hos bookmakerne har dog fundet en måde at komme udenom NemID på, og samtidig gøre deres bettingklienter tilgængelige uanset hvor du er – så længe der er 3G dækning.


Nemlig … Betting via mobiltelefonen.


I takt med udbredelsen af smartphones og tablets er der nemlig kommet et krav fra brugerne om at kunne bette via telefonen. 

Derfor er langt de fleste bookmakere også hoppet på vognen, dog med klienter med MEGET stor kvalitetsforskel.

Nogle af mobilklienterne har kun meget begrænsede spilmuligheder, - og flere af dem er tydeligvis stadig under udvikling. 

Den fedeste feature ved mobilklienterne er dog at man kan logge på uden brug af NemID. 

Denne lille detalje gør at jeg faktisk spiller mange af mine private spil via telefonen – simpelthen fordi det går hurtigere.

Telefonen er også genial til livebetting, fordi du kan bruge den uanset om du har wifiadgang eller ej. 

Dog oplever jeg ofte problemer på stadions, simpelthen fordi de mange brugere på et lille område overbelaster netværket.

De fleste udbydere har som sagt kastet sig ind på mobilmarkedet, og det er tydeligt at det er der fremtiden ligger – og derfor investerer de pt. 

Mange penge i det. Som spiller giver det dig den fordel at flere af dem har specielle bonusser til mobile spil… 

Typisk noget med ”download vores klient, og få 100 kr ekstra til mobilbetting”…


Jeg har prøvet de fleste mobilklienter – og mine anbefalinger er at have 2-3 aktive konti, så du altid kan få det bedste odds. 

Samtidig har mobilklienterne typisk ikke det fulde spiludbud, og derfor er det fint at have flere. Vurderet på mobilmarkede, brugervenlighed og pålidelighed – 

så er mine anbefalinger disse:

Danske Spil (1.000 kroners sign op bonus til nye kunder)

Betfair (350 kroners freebet til nye kunder)

Bet365 (1.000 kroners sign op bonus til nye kunder)


Vær opmærksom på, at du typisk skal oprette en konto hos bookmakerne via PC'en, inden du kan downloade og spille fra mobilen.