23/06-2019

Bet365 har langt om længe givet sine brugere muligheden for at få lidt ekstra forsikring, når der indgåes målscorerspil hos bookmakeren. 

I mange år har det været med en vis risiko, at man har sat sine målscorerspil hos Bet365, da man, såfremt spilleren ikke startede, men kom på banen i eksempelvis det 89. minut, ville stå med et spil, der fungerede, som hvis spilleren havde fået fuld tid i kampen. 

Nu har de indført muligheden for selv at bestemme, hvorvidt man vil have pengene tilbage, såfremt ens pick ikke starter inde, eller om man vil tage chancen i håb om, at denne kommer på banen i løbet af kampen og scorer. På Tipperen.dk kan vi kun anbefale, at man benytter sig af muligheden for at få sit indskud retur, da chancen for et succesfuldt spil minimeres voldsomt, jo mindre spilletid den pågældende spiller får.

Fremgangsmåden er meget simpel. Inden du godkender spillet, skal du blot vinge boksen "Annulleres, hvis spiller ikke starter" af, og så er du sikret at få hele dit indskud retur, såfremt spilleren starter på bænken. Også selvom han kommer på banen i løbet af kampen.

På Tipperen.dk benytter alle eksperter sig fremover af denne mulighed, og derfor vil alle spil pr. 23. juni 2019 blive afgjort efter denne regel.

Husk også, at du kan blive klogere på de forskellige regler hos markedets bookmakere i denne lille artikel om Anytime målscorer regler.