27/06-2019

Igen har vi været aktive i transfervinduet, og i den evige jagt på at slå bookmakerne har vi hentet endnu en profil ind. Denne gang drejer det sig om Stefan Lind Krisentensen, i bettingverdenen kendt under psynonymet 'Xavi'.

Xavi har igennem flere år slået bookmakerne på diverse bettingsites, og vi er stolte af at kunne hente ham ind på Tipperen.dk

Her vil han levere både gratis og PRO spil, og vi har taget en snak med ham om livet som tipper - og sportsbetting generelt.

Læs med her.


Hvad kan tipperen.dk's brugere forvente af dig og dine spil fremadrettet? Kan du løfte sløret for hvilke områder indenfor betting, og hvilke ligaer er du rigtigt stærk i?

Specialspil, herunder målscorer-spil er jeg særlig stærk i, men omvendt også noget man skal være varsom med, da limits overordnet set er lave. 

Når det kommer til en bestemt liga, så er det den bedste spanske fodboldrække jeg er bedst på, da jeg følger den tæt og har gjort det i mange sæsoner.  

 

Mange unge drenge og piger starter tidligt med at oddse nede i kiosken. I hvilken alder startede du med at bette - og hvornår blev det din primære beskæftigelse?

Jeg startede som 12-årig (det var dengang hvor der ikke var aldersbegrænsning i diverse kiosker). Det har været min primære beskæftigelse on and off siden start 20´erne. 

 

Hvor kommer din store kærlighed til Barcelona  fra – og er det derfor du har fået så stor fokus på La Liga så meget. Går ud fra de 2 ting hænger sammen?

Min kærlighed til Barcelona startede med Michael Laudrup i starten af 90´erne, de andre personligheder og deres måde at spille fodbold på, men jeg begyndte først at følge mere generelt med i ligaen i starten af 0´erne, hvor jeg gik i gymnasiet. 

 

Hvilke fordele har du fra din tid som oddssætter til at spotte et værdispil nu.?

Det er en fordel at kende nogle af de mekanismer og arbejdsgange de forskellige bookmakere kører med. Hvornår kommer de ud med odds, hvor hurtig er de til at ændre odds i forhold til markedet, hvad er deres forskellige limits cirka.  

 

Hvordan spiller du dine spil når bookmakerne er så aggressive med limitering af folk?

Jeg spiller mine spil offline, men ogsåt online hos bookmakere der ikke praktiserer personlige limits. 

 

Hvad ser du som den største udfordring, som sportsbetter, i forhold til at kunne opretholde en solid indtjening?

Klart det mentale. Mange føler de kan gå på vandet i medgang og det går udover kvaliteten af de fundne/satte bets og omvendt når det går skidt, så bliver det negative selvforstærkende; "Jeg rammer aldrig/jeg er altid uheldig" osv.

Hvis du kan abstrahere fra hvordan dine bets går, så er du nået langt. Og så er det supervigtigt, at du ikke spiller, når du er træt/sulten/dårlig humør mv. - sørg så vidt muligt altid for at bringe dit A-game, når du better (meget nemmere sagt end gjort). 

 

Hvordan og hvor holder du regnskab.

Jeg holder regnskab via Betwatcher.com. 

 

Hvordan håndterer du dårlige bettinperioder?

Stille og roligt. Jeg sørger for at fokusere på at gøre arbejdet og ikke fokusere på resultaterne (det samme gør sig i øvrigt gældende i de gode perioder). Hvis jeg gør mit arbejde ordentligt, så kommer resultaterne også. Det kræver kræver dog en vis erfaring og rutine at nå dertil, er min påstand. 

 

Ludomani er blevet et stigende problem i Danmark, og medier og reklamer for bookmakers, online casioner og deslige fylder mere og mere. Hvad er dine tanker omkring dette, og har du gode råd, hvis man kan mærke den mere negative spilledjævel i sig?

Ludomani er selvsagt noget skidt og de mange reklamer hjælper ikke på det, især ikke med deres forførende retorik. Hvis man mærker, at spillet styrer en, så snak med en ven, kæreste eller familie om det, inden det får uoverskuelige konsekvenser. Det kan være svært at indrømme og især over for nogle man er relativt tætte med. Alternativt kan man ringe til center for ludomani. 

 

Har du et sidste  godt råd til de af vores brugere som har et mål om at leve af sportsbetting?

At blive rigtig dygtig til sportsbetting tager år - så hav stor tålmodighed. Du kan ikke læse det på Universitetet, men du kan forme din egen uddannelse, via en meget seriøs tilgang; masser af læsning, podcasts og sørger for at opbygge et stærkt netværk af sportsbettere - helst nogle der er dygtigere end dig selv. Den praktiske del skal være med hele vejen, vær selvkritisk (altid!) og hold regnskab (ALTID!).