05/06-2019

Århus, 15. august 2017:

Selskabet bag oddsportalen Tipperen.dk har netop opkøbt en anden gammel dansk oddsside, TipsOmTips.com. De to sider vil fremover fortsætte under et navn- og domæne, nemlig www.Tipperen.dk

TipsOmTips har været på det danske marked i over 15 år, hvor fokus har været på at levere spilforslag og kampanalyser på dansk. I sammenlægningen med Tipperen, følger flere af de bedste tippere på TipsOmTips med. Ligeledes indtræder TipsOmTips ejer Bo Martin Thierry-Poulsen som medejer i Tipperen.dk.

Bo Martin Thierry-Poulsen, udtaler:
”Hos TipsOmTips har vi efter et hackerangreb haft en del tekniske problemer med sitet. Det fik os til at kigge lidt på alternative muligheder. Efter en kort dialog med Tipperen.dk var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige. Vi har over lang tid vist at vores eksperter kan slå markedet, og det glæder vi os til at vise Tipperen’s brugere. Deres platform giver os mulighed for at nå endnu flere brugere, og jeg føler, at vi sammen virkelig kan stille et stærkt hold af eksperter.”.

Ejerne bag Tipperen.dk uddyber:
"Opkøbet af TipsOmTips er en naturlig del af vores opkøb- og vækststrategi. Vi har over de sidste par år investeret i udviklingen af siden og kigget efter de rigtige opkøb. Efter en dialog med Bo, var der ingen tvivl om at der var et super match imellem TipsOmTips og Tipperen. Vi går hele tiden efter at udvide vores produkt, og med tilføjelsen af TipsOmTips drengene får vi endnu flere dygtige tippere og ikke mindst en større muskel overfor bookmakerne. Det kommer til at give os nogle muligheder for at dække flere områder i et stort betting markedet. I løbet af den næste par måneder vil vi introducere både de nye tippere på siden – men også nogle features som vi glæder os til at vise vores brugere, hvilket vi forventer løfter siden på et endnu højere niveau."

Tipperen.dk er en hjemmeside, som i mere end 6 år er kommet med gratis spilforslag hver dag. Projektet drives af 15 mand, som har en samlet målsætning om at hjælpe brugerne til at vinde penge hos bookmakerne. Udover spilforslag, finder man på hjemmesiden diverse artikler og redskaber designet til at hjælpe med forståelses af sportsbetting.


Du kan følge Tipperen.dk her:
www.tipperen.dk
http://www.facebook.com/tipperdk
https://www.instagram.com/tipperen.dk/
http://twitter.com/tipperenDK
https://www.facebook.com/tipperenlive/