05/06-2019

Det er med stor glæde at vi per dags dato kan præsentere en ny og skarp ekspert på siden, nemlig CDbjerg.
Nogle af jer kender sikkert CDbjerg, som igennem de sidste 4 år har leveret flotte resultater på en konkurrerende side.

Her har CDbjerg leveret 1621 spilforslag igennem 4 år, med et solidt plus på 694 units og en tilbagebetaling på 110,88% ...!

Dette gør ham en af de suverænt mest vindende tippere på det danske marked – og derfor passer han jo perfekt ind i vores team af tippere.

CDbjerg er ekstra interessant for Tipperen.dk, fordi han har en ekstrem viden om blandt andet kvindefodbold og Melodi Grandprix, som er noget af det han vil fokusere på her på siden.

Vi spurgte CDbjerg hvorfor han har valgt at joine team tipperen.

”Efter nogle indbringene år på en anden side er det tid til nye eventyr, og efter at have fulgt Tipperen tæt har jeg valgt at skifte hertil. Det er en side i kæmpe fremgang, og med masser af stærke eksperter og det vil jeg gerne være del af på trods af attraktive tilbud fra andre sider. Jeg er nok en ret utraditionel ekspert da jeg har mange eksotiske spil, især inden for kvindefodbold. ”Underholdnings markederne” er et af de steder hvor jeg er skarpest, og du vil helt sikkert opleve mange spilforslag på X Factor, Dansk Melodi Grand Prix, Melodifestivalen og Eurovison. Det ligges ekstremt mange timer i de forskellige Grand Prixs og dette har båret frugt med solide overskud hver år, især sidste år hvor Eurovision gav et overskud på ca. 100 units!”

Med andre ord, når der er diverse Grands Prix-spil skal du være klar, for her er CDbjerg stærk!

Vi vil også bruge CDbjerg til at sende ud til nogle af disse underholdningsevents, hvorved vi kan give disse ting yderligere fokus via Twitter og på sigt også livebetting.

Vi har på Tipperen allerede bestilt optakt til det Dansk Melodi Grand Prix som afholdes d. 23 februar, hvilket CDbjerg vil levere på siden inden længe... dette vender vi tilbage til.

I kan allerede nu finde de første spilforslag fra CDbjerg på Tipperen.dk

Vi er super glade for udvidelsen af teamet, og vil opfordre jer alle til at følge vores nye tipper på Twitter her: https://twitter.com/cdbjerg

Han har også allerede det første spilforslag klar, det finder i her: https://bettin.gs/bet/1586815