05/06-2019

På Tipperen.dk har vi længe drømt om, at give siden et løft både hvad angår design og funktionaliteter. Denne drøm er vi aktuelt igang med at realisere, og vi kan endelig løfte sløret for første del af den makeover, som siden får og har fået. Dette er step 1 af 2, og I kan derfor se frem til flere forbedringer og løft af siden indenfor en nær fremtid.

Udover den åbenlyse designmæssige ændring, som vi er meget glade for, så har Tipperen.dk også fået nye og forbedrede funktionaliteter, som kan være med til at forbedre oplevelsen for sidens brugere og for vores eksperter. 

PRO SPIL
Vi har i flere år tilbudt vores brugere adgang til vores bedste spilforslag, PRO SPIL, som en betalingsløsning igennem samarbejdspartneren Bettin.gs Vi har været glade for denne løsning, men har også oplevet, at det ikke var den optimale løsning for vores brugere, at disse spil lå på en ekstern platform. Ligeledes har vi fået feedback på, at vores brugere ønskede at kunne betale for spillene med kreditkort, og ikke kun med PayPal, som den gamle løsning krævede.

Efter opdateringen af Tipperen.dk, er det derfor meget glædeligt, at vi nu har hele PRO SPIL-delen implementeret direkte på vores eget site, ligesom at det nu er muligt at købe adgang med kreditkort. Ligeledes tilbyder vi køb af mange forskellige pakker, ligesom det stadig er muligt at købe adgang til kun ét specifikt spil. 

Alle PRO SPIL er markeret med en gul stjerne på forsiden, hvilket indikerer hvorvidt det er et betalingsspil eller et gratis spil. Ligeledes er det nu muligt at få e-mail advisering hver gang, der er et nyt PRO SPIL online, hvilket sikrer, at man som bruger hurtigt kan følge spillet og dermed undgå at misse value. 

Har du et aktivt medlemskab til vores PRO SPIL, vil du altid have et overblik over, hvor mange dage du har tilbage. Denne info står øverst på forsiden, når du er logget ind. 

FØLG ENKELTE EKSPERTER
Har du en eller flere favoriteksperter på Tipperen.dk, og vil du have e-mail advisering hver gang disse tilføjer et nyt spil på siden, både gratis og PRO, så har du nu denne mulighed. 

Under fanen "Tippere", kan du, ved hver enkelt ekspert, vælge at trykke "Følg ekspert", og herefter vil du få en e-mail tilsendt, når den pågældende tilføjer et nyt spil. Denne advisering sendes til den e-mail adresse, du har oprettet din bruger med på Tipperen.dk.

FORBEDRET MOBILVERSION
Uden at prale for meget, så synes vi selv, at mobilversionen af Tipperen.dk, har fået et gevaldigt løft i forhold til tidligere. Vi håber, at dette er med til at forbedre oplevelsen for vores mange brugere. 

BEDRE FORHOLD FOR VORES EKSPERTER
Vores spileksperter får, efter opdateringen, bedre forhold i maskinrummet bagved siden. Det betyder forhåbentlig endnu flere spilforslag til alle jer brugere, og på en platform, der langt bedre kan understøtte dette. 

FLERE KONKURRENCER OG PROMOTIONS
Vi vil fremadrettet øge antallet af konkurrencer og promotions på denne platform, samt på FacebookTwitter og Instagram.

Den første af mange konkurrencer rammer allerede siden i denne uge, hvor vi er glade for at kunne udlodde intet mindre end 3 stk. billetter til DBU Pokalfinalen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland d. 17. maj 2019 i TeliaParken i København. Billetterne vil være til neutralt afsnit og derfor mulige for alle at benytte. Følg med her på siden samt de sociale medier for mere info. 

FREMTIDEN
I en nær fremtid håber og forventer vi at kunne implementere step 2 af opdateringen af Tipperen.dk. 
Her vil fokus ligge på bl.a. at få flere betalingsmetoder på siden, herunder Mobilepay, ligesom at vi meget gerne vil have udvidet vores statistikbank, så det kan blive muligt for vores brugere at dykke endnu dybere ned i den enkelte spileksperts formåen, og se alt det, der ligger bag ved tallene og regnskaberne. 

Herudover så håber vi på en masse gode inputs fra jer derude. Idéer og konstruktiv feedback på, hvordan og hvilke konkrete ting, I mangler, når I bruger Tipperen.dk Skulle du ligeledes, imod forventning, støde på problemer, eller har du ris eller ros, så tag fat i os på vores sociale platforme eller skriv en mail.