05/06-2019

Mange brugere på Tipperen.dk vil formentlig på et eller andet tidspunkt i deres betting-liv have fulgt et råd fra Jacob Hansen - og det med god grund. Jacob har mange års erfaring i bettingmiljøet og kører nu på sit 12. år på Tipsbladet. Derudover kender de fleste ham som spilekspert på 6'eren, hvor han om lørdagen kommer med skarpe spilforslag til hver enkelt kamp.

Vi er derfor glade for, at Jacob er gået med til at svare på en række spørgsmål som vi forhåbentlig alle kan gøre os nogle erfaringer af. Eksempelvis kunne vi måske alle gøre klogt i at afsøge skihopmarkedet lidt oftere.

1. Hvordan kom du igang med at bette professionelt?
Jeg er ikke og har aldrig været professionel gambler. Jeg har et job hos Tipsbladet, som jeg har haft i 11 år, og før da var jeg oddssætter hos bet24. Jeg har i årevis både deltaget i og arrangeret tipsklubber og tipskonkurrencer, jeg lavede blandt andet mine egne Europa Cup-kuponer i gymnasiet, som folk tippede for en femmer og flest rigtige tog puljen. Interessen for spil har været til stede, så længe jeg kan huske.


2. Lever du af at være spil-ekspert?
Jeg lever af at være spil-ekspert i den forstand, at Tipsbladet betaler min løn. 


3. Hvordan udvælger og vurderer du værdien i dine spil? 
Det vil kræve en længere redegørelse, hvis jeg skulle sige, hvordan jeg udvælger mine spil. Der ligger en kæmpe bunke overvejelser og parametre bag. Form spiller selvfølgelig en stor rolle, men indbyrdes relationer, skader, karantæner, hvilke kampe har der senest været, hvilke kampe ligger forude, som sagt, masser af overvejelser indgår. Når jeg skal udvælge weekendens kampe til Tipsbladet plejer jeg at gennemgå de største europæiske ligaer og lave en lang liste over væddemål, som jeg finder interessante. Herefter kigger jeg på oddsene, hvilket altid sorterer flere kampe fra. De tilbageværende kampe gennemgår jeg så igen og tjekker nærmere op på, om jeg kan finde noget nyttig info om disse, inden jeg i sidste ende sidder tilbage med en liste over dem, jeg vælger at foreslå til læserne.


4. Hvad laver du af research inden du sætter/foreslår et spil?
Et spørgsmål der minder en del om 3'eren, men jeg tjekker selvfølgelig nyheder, ser kampe eller højdepunkter fra weekend/midtuge, læser et par få udvalgte sites, som også foreslår spil, og danner mig herefter mine egne holdninger. 


5. Hvor meget spiller du for i løbet af et år og holder du regnskab?
Det siger jeg ikke, og ja, selvfølgelig holder jeg regnskab.


6. Hvordan ser din hverdag ud? Står den på betting fra morgen til aften? 
Ja, man kan godt sige, at hver eneste dag står i bettingens tegn. Særligt når tennis-sæsonen er i gang, hvor der også er kampe at følge i løbet af dagen inden aftenens fodbold går i gang.


7. Hvad er din vildeste oplevelse med betting og hvad har været dit største win?
Min vildeste oplevelse kom i 2002, hvor både jeg og de øvrige oddssættere på kontoret, samt oddssættere hos adskillige andre bookmakere, ramte odds 200 på en skihop-konkurrence. William Hill havde overset, at Peterka havde hoppet længst i træningen, og havde ham stadig til odds 200 før den egentlige konkurrence. Vi var MANGE, der den aften fulgte ekstra meget med i skihop, og da han havde vundet, var vi MANGE, der sad og hamrede på F5-tasten for at tjekke, om William Hill nu også krøb til korset og udbetalte gevinsten. Det gjorde de heldigvis, og de tabte MANGE penge den dag.


8. Hvad har været dit største loss? 
Det ved jeg faktisk ikke. Der har selvfølgelig været dage, hvor ALT bare er ramlet, som har gjort et seriøst indhug i rullen, men jeg kan ikke sætte fingeren på et enkelt væddemål, der har kostet ekstraordinært dyrt. Det er sandsynligvis lykkeligt  fortrængt!


9. Alle gamblere rammer vel dårlige stimer - hvordan mener du bedst, at man kommer sig over dem uden at tilte? 
Man trækker stikket en periode og får sig lige en puster. Undlader at sætte penge på højkant, før man ligesom føler, at man er frisk i hovedet igen.


10. Er der nogle ligaer inden for fodbold du decideret holder dig fra? 
Ingen regler uden undtagelser, men det er sjældent, at jeg lægger vejen fordi eksempelvis Grækenland og visse øst-europæiske lande. Jeg har oplevet for mange mystiske resultater her fra til at turde løbe risikoen. Jeg holder mig også mest fra dansk 2. division, men det skyldes mere uforudsigeligheden.


11. Er der nogle sportsgrene du ikke er tryg ved at spille på? 
Jeg spiller stort set ikke på andet end fodbold og tennis, for det er det eneste, jeg selv følger.


Vi anbefaler at du følger Jacob via nedenstående links.. han er skarp!
http://twitter.com/JHansen74
http://t.co/LqM0zBAM38