28/03-2014

28. marts 2014

I denne weekend har vi glæden og æren af at præsentere Casper Høygård som gæstetipper.

Casper ser lidt mere fodbold end den gennemsnitlige dansker, og du kender helt sikkert hans stemme.

Casper har nemlig været kommentator på Canal9 og Canal 8sport, siden 2009.

Arbejdet, som vi da er en smule misundelige på, består primærer i at kommentere fodbold fra Superligaen, Serie A, La Liga og Europa League.

Vi har fået 3 spilforslag fra Casper.

Høygård 1

Dato: 29. Marts

Kamp: Arsenal - Man City

Liga: Premier League

Udfald: 2

Units: 3

Odds: 2,10

Bookmaker: http://bit.ly/VUPzN8

Kickoff/TV: 18:30 / TV3+/6'eren

Analyse:

Min fornemmelse for City i denne bygger primært på det nuværende momentum, hvor City har vundet tre kampe i træk, mens Arsenal har set skidt ud mod Chelsea og Swansea. Manchester City har set ekstremt stærke ud med 2-0 ude mod Hull med 10 mand næsten hele kampen, 5-0 hjemme mod Fulham og senest den knusende og overbevisende 3-0-sejr på Old Trafford mod Man Utd. City har kun ligaen at tænke på, og det lader til at Pellegrini har fået sporet holdet ind på den opgave. 6-3-sejren i det omvendte opgør vidnede om klasseforskel, og de kan nu sætte Arsenal definitivt af i mesterskabskampen. Arsenal ligner et hold, der har tabt pusten. Jeg forventede, at de ville komme med en trodsreaktion mod Swansea. Den udeblev og også derfor har jeg ikke stor tiltro til The Gunners i dette topopgør.

Høygård 2

Dato: 30. Marts

Kamp: AaB - FC København

Liga: Superligaen

Udfald: Under 2,5 mål

Units: 2

Odds: 1,85

Bookmaker: http://bit.ly/VUPzN8

Kickoff/TV: 19:00 / TV3+

Analyse:

AaB er ubesejrede hjemme på Nordjyske Arena (7-5-0), og ofte er det i meget målfattige opgør.  Målscoren er 18-5 og vidner om et snit på lige under to mål pr. hjemmekamp. Meget er på spil i denne kamp, og jeg tror, at FCK vil komme ud til opgøret med stor respekt for AaB. Ser man bort fra fadæsen mod FCM, så har FCK spillet under i de andre fire kampe i foråret og i alle tre udekampe (1-1 i Aarhus, 0-1 i Odense og 0-0 i Haderslev). Den defensive organisation er på plads hos FC København, men opfindsomheden og kreativiteten er på et minimum i øjeblikket. Derfor tror jeg, at vi får et taktisk præget topopgør uden ret mange scoringer.

Høygård 3

Dato: 30. Marts

Kamp: Torino - Cagliari

Liga: Serie A

Udfald: 1

Units: 4

Odds: 1,85

Bookmaker: http://bit.ly/VUPzN8

Kickoff/TV: 15:00

Analyse:

Dette bet bygger primært på Cagliaris meget sløve udebanestatistik som lyder på 0-7-7 og kun har haft seks scoringer til følge. Cagliari er på behagelig afstand af nedrykning (8 point), og ligner et hold, der har accepteret, at pointene bliver hentet hjemme på Sardinien. Nu skal de til fastlandet og møde et Torino-hold, som har spillet noget dejligt fodbold i denne sæson. Primært har det været de to landsholdsspillere Alessio Cerci (6 mål, 8 assists) og Ciro Immobile (17 mål) som har stået for de offensive lækkerier. Immobile har lavet fire mål i de seneste to kampe og må betegnes som brandvarm. Kommer der bare et mål fra den kant, så bør det være nok mod et tamt Cagliari-hold, som tilmed må undvære anfører Daniele Conti (karantæne) i denne kamp.