25/10-2014

25. oktober 2014

Thomas Gravgaard har i 10 år været en del af mediebilledet inden for dansk sport. Fra 2004 til 2006 var han vært for det hedengangne "Det bare fodbold", men sidenhen er han blevet kendt som kommentator på 6'eren og ikke mindst forfatter til hooligan-bogen "Vi er våbenbrødre", der udkom i starten af 2014. 


Thomas har stor indsigt i engelsk fodbold kva sit virke på 6'eren, der desuden sender samtlige 3 kampe som Thomas har skrevet spilforslag til. 

Enjoy!

 

 

West Ham – Manchester City over 2,5 mål (odds 1,53 bet365) – 7 units


Som redaktør på 6’erens Premier League-udsendelser er det blandt andet min opgave at holde styr på de højdepunkter, som vi gerne vil vise i nedtakten efter kampen. Jeg løb tør for papir under City-Tottenham, der bød på næsten 40 notater (en gennemsnitlig kamp byder på max 20), så jeg har fundet en ordentlig stak frem til dette opgør. Jeg forventer nemlig, at det bliver lige så underholdende, og jeg glæder mig helt vildt. City forsvarer dårligt for tiden, men angriber eminent. West Ham ligger på en Champions League-plads i øjeblikket, og den har de opnået ved at spille på en helt anden måde end de foregående år under Sam Allardyce. Jeg forventer ikke, at han stiller op med en lastvognskonvoj foran eget mål som i tidligere sæsoner. Begge hold skal nok få scoret, og City scorer mindst to gange.


 


Liverpool – Hull 2 (odds 8 bet 365) – 3 units


Jeg har bestemt mig for at gå efter lidt flabede spilforslag, hvor der er høje odds og dermed mulighed for at blive rigtig rig, hvis man f.eks. sætter 500.000 kroner på hvert spilforslag. Det kan give fede byture, opmærksomhed fra dejlige damer, når du køber fem flasker Dom Pérignon, og en rigtig god historie at fortælle på dødslejet om forhåbentlig mange år. Men lige netop i denne her kamp går jeg nu efter det sikre: en udesejr til Hull. Liverpool er i kummerlig stand, elendigt forsvar og angribere, der lige nu er enten skadede, lettere overvægtige eller Balotelli. Hull, derimod, var uheldige med ikke at slå Arsenal i lørdags, og de skal nok hive sejren hjem via 2-3 hovedstødskasser. Helt personligt er jeg ked af at det går så skidt for Liverpool. De burde have været regerende mestre lige nu, og man skal vist være Manchester United-fan for ikke at føle en lille smule medlidenhed med deres hårdt prøvede tilhængere. Men kan man tjene lidt penge på deres i øjeblikket uundgåelige ulykke, kan man jo lige så godt det. Hvis jeg var Liverpool-fan, ville jeg i hvert fald forsøge at få lidt ud af min sorg rent økonomisk.


 


Sunderland – Arsenal (2-0) 2 (odds 5,50 bet 365) – 2 units


Overvejede også Arsenal-sejr med Sunderland på +3, men frygtede lidt, at det ikke ville blive taget seriøst. For jeg mener det: Sunderland får stryg. Det tager mere end en uge at samle en trup op efter et historisk sammenbrud som i Southampton sidste lørdag. Som Newcastle-tilhænger havde jeg en festlig dag på jobbet, og jeg ville ønske, at Tyne-Wear derbyet var denne weekend. Arsenal hentede en stærk Champions League-sejr i de døende minutter mod Anderlecht, og i det øjeblik, de kommer foran på Stadium of Light, kan de udnytte, at alle de dæmoniske minder fra sydkysten, Gus Poyet har brugt ugen på at fordrive fra sine spilleres sind, kommer væltende frem igen. Jeg har dog én advarsel i forhold til dette spil: jf. min sympati for Newcastle har jeg en ekstra interesse i, at Sunderland bliver ydmyget. Jeg har ikke nogen statistik på det, men meget ofte, når jeg er følelsesmæssigt involveret i væddemål, går det omvendt. Så der er bestemt risiko for en stor Sunderland-sejr, når jeg har sat mine penge på det modsatte.. I virkeligheden burde jeg spille på Sunderland, for så er jeg sikker på enten gevinst eller på at de taber point. Men lad nu det ligge. Jeg er gæstetipper, det sker nok ikke igen, så den skal have gas! Arsenal vinder med mindst tre mål.