08/11-2014

Igen i denne weekend har vi glæden af at præsentere en spændende gæstetipper.


Gisle Thorsen er til dagligt sportsjournalist på Ekstra Bladet, hvor han leverer sine knivskarpe holdninger. I 2013 vandt han endda prisen som Årets Sportsjournalist sammen med kollegaen Mads Glenn Wehlast. Derudover optræder han af og til på 3+ som en del af panelet til Tipslørdag. I denne weekend har vi dog fornøjelsen af hans ekspertise her og Gisle har budt ind med 3 Premier league spilforslag til jer. 


I kan desuden følge Gisle på Twitter: https://twitter.com/GisleThorsen


 


Liverpool-Chelsea X2  (Ladbrokes, 1,36 -  units 2)


Sidste sæson tog José Mourinho til Anfield og smadrede Liverpools mesterskabsdrøm med et reservespækket mandskab. Så hvad kan det ikke blive til, når portugiseren stiller i stærkeste opstilling mod et Liverpool-hold, der bestemt ikke viser guldtakter… Chelsea ligner en kommende engelsk mester, og det bliver ikke på Anfield, at deres status som ubesejret ryger. Det er mere end vanskeligt at finde svagheder hos The Blues, der som det eneste mandskab har scoret i alle kampe. Liverpool er i en sløj forfatning i øjeblikket, og jeg har svært ved at se, hvor målene skal komme fra. Tabet af Suárez og Sturrdigdes skade er der skrevet rigeligt om, og de kunne godt bruge en Diego Costa-type på Merseyside. Chelsea skal nok få scoret i Liverpool, og jeg forventer ikke, at The Reds laver mere end allerhøjst ét mål. Derfor virker X2 som et sikkert spil for mig.


 


West Ham-Aston Villa 1-tal (Bet365, 1,75 – 2 units)


West Ham har fået en glimrende sæsonstart, og havde de været en smule heldigere i et par kampe, havde de endda stået med endnu flere point. Diafra Sakho vender efter alt at dømme tilbage efter sin skade og bliver en håndfuld for det Villa-forsvar, som sjældent spiller rigtig godt. Birmingham-klubben vil formentlig møde op i London for at forsvare det ene point og stå dybt, men West Ham har midlerne til at nedbryde Villa-defensiven, og The Hammers’ styrke på offensive standardsituationer kan blive en nøgle. Aston Villa gjorde det egentlig udmærket mod Tottenham i sidste weekend, men det er et hold uden selvtillid, og opgaven bliver ikke lettere af, at Benteke er karantæneramt. Kan West Ham stoppe Andreas Weimann, stopper de Aston Villa. Derimod skal Paul Lamberts udvalgte holde øje med mange flere hos West Ham. De kan ikke stoppe dem alle, og deres krise bliver forværret på Upton Park.


 


Southampton-Leicester Under 3,5 mål (NordicBet, 1,45 – 4 units)


Jeg var en af dem, der ikke troede meget på Southampton før sæsonen, men man har som bekendt lov at blive klogere… Jeg tror, at opturen fortsætter mod Leicester, men odds 1,44 på hjemmesejr er ikke videre fristende. Så er der langt mere værdi i at spille på under 3,5 i kampen. Southampton har scoret 15 mål i fem hjemmekampe, men husk på, at over halvdelen faldt i én kamp mod et Sunderland-hold ramt af kollektiv offday. Det ligger ikke til Leicester at gå ned på samme måde, og 1-0 og 2-0 synes at gå igen, når man ser på oprykkerens resultater. Southampton er det hold i hele det engelske ligasystem, der har lukket færrest mål ind (5) og bliver næppe udfordret voldsomt i lørdagens kamp. Efter en fremragende start er Ulloa gået helt i stå for Leicester, der ikke har scoret i fire af sine fem seneste kampe. Jeg vil ikke udelukke, at Leicester kan overraske og få point i udekampen, men det bliver i hvert fald ikke til endnu en målfest på St. Mary’s.