13/12-2014

12. december 2014

Igen i denne weekend har vi en spændende gæstetipper klar til jer, nemlig Jesper Lauridsen fra FC Midtjylland.


Jesper har med imponerende spil bidt sig fast på FC Midtjyllands hold i denne sæson… Men med vinterpause i Superligaen, så er det nu tid til at se om Jespers spilforslag sidder lige så godt som hans venstrebens indlæg!


 


Burnley – Southhampton 2 (odds 1.80 ) Units 6


2 hold der begge er inde I en dårlig periode, hvor de ikke har fået en sejr.  Saints har vundet de sidste to indbyrdes opgør som dog begge har været i cup sammenhæng. Saints var deciderede uheldige i deres sidste kamp mod United, hvor de leverede en fremragende præstation, og derfor tror jeg også de kan gå ud og vinde denne kamp, hvis de forsætter takterne. I den kamp fik de igen gang i deres topscorer Pelle, som kan gøre ondt på Burnley, samt være et godt bud på første målscorer.


Sunderland – West Ham United 2 (odds 2.70) Units 3


West Ham har vundet de seneste 3 kampe, dog har de været lidt svage på udebane, men med en angriber som Andy Carroll, som scorede 2 mål og lavede en enkelt assist i sidste kamp er der lagt maksimal pres på Sunderland forsvaret.  Sunderland har lukket 23 mål ind i 15 kampe, men samtidig er Sunderland et svært hold og spille imod. De har en rigtig stærk defensiv i de sidste par kampe, hvor 3 ud af 5 kampe er endt 0-0. måske Premier Leauges svar Sønderjyske.


Swansea – Tottenham x (odds 3.40) Units 3


Denne kamp bliver en offensiv en af slagsen, men ligner også to meget jævnbyrdige hold. Swansea er rigtig stærke på hjemmebane, men med Tottenham på besøg, som har det indbyrdes overtag mellem de to hold, hvor Tottenham faktisk har vundet de seneste fem kampe bliver det en spændende kamp.  Swanseas bomstærke angriber ført an af Bony, som har vist at han kan scorer mod de store hold og gjorde det senest mod Manchester City. Tottenham er ført an af danske Christian Eriksen, som er inde i en fantastisk periode for Tottenham, hvor han har lavet 2 mål i sidste 5 Premier League kampe.