14/02-2015

14. februar 2015

Der er dømt FA cup i denne weekend, og disse cupkampe kan være tricky at holde styr på... Hos Tipperen.dk er vi derfor meget glade for at Mikkel Bichoff har indvilget i at lege gæstetipper i denne weekend.


Nedenfor finder i Mikkels 3 spilforslag... held og lykke!


WBA-West Ham Under 2,5 mål


Gassen er gået lidt af West Ham-ballonen efter en flot sæsonstart. Andy Caroll er skadet igen og Diafra Sakho og Enner Valencia er også faldet en del i niveau. Kun i 1 ud af 8 West Ham kampe iden nytår er der scoret mere end 2 mål, hvilket også fortæller historien om et godt forsvar. Selvom angriberne Saido Berahino og Brown Ideye er kommet i gang ender West Bromwich kampe under Pulis sjældent i målorgier, så jeg tror på en lidt kedelig målfattig kamp.


Kan spilles til odds 1,85 her.


Crystal Palace-Liverpool 1X


Liverpool har dårlige minder fra Selhurst Park. De tabte endegyldigt mesterskabet der i sidste sæson med 3-3 kampen og fik også høvl 3-1 tidligere i denne sæson. Selvom Liverpool er meget bedre spillende nu, har de problemer med Crystal Palace fysiske og direkte spillestil, og det er et kæmpe tab at de må undvære Gerrard og især Lucas. En sidste faktor er banen på Selhurst Park. Den er for nylig blevet lagt om, men Newcastles spillere klagede over en ujævn og glat bane i midtugen. Ikke just en fordel for teknikere som Coutinho, Markovic, Ibe, Sterling og Sturridge. Pardew har Bolasie tilbage fra start og vil modsat tiden som manager i Newcastle gå 100 % efter at komme langt i FA cuppen. Jeg tror minimum Palace får en omkamp ud af opgøret, men jeg bliver ikke overrasket hvis endnu en favorit ryger her.


Kan spilles til odds 1,82 her. 


Preston-Manchester United X


Manchester United har lagt fra imponeret på udebane i de forskellige cup-turneringer. De fik store klø af MK Dons i Capital one cuppen og spillede lige kampe mod både Yeovil og Cambridge i FA cuppen. United spiller få kampe, da de ikke spiller europæisk, og for dem vil en omkamp ikke være en katastrofe. De vil derfor ikke satse hele butikken, hvis det eksemplevis står uafgjort i 2. halvleg. Prestons spillere, manager og kasserer vil elske en tur til Old Trafford, så for dem vil uafgjort være et drømmeresultat. Preston slog i sidste runde cup-kongerne fra Sheffield United ud, de ligger godt til i ligaen og vil have et fyldt Deepdale i ryggen. 


Kan spilles til odds 4,50 her.