06/03-2015

GÆSTETIPPER - PETER PIIL (6/3 - 2015)

6. marts 2015

Peter Piil er en af Danmarks bedste fodboldkommentatorer og var i sommeren 2014 en del af makkerparet Piil & Bruun som flere havde som deres foretrukne kommentatorpar under slutrunden. Til daglig huserer han på 6'eren, hvor han leverer et indlevende lydspor til alle kampe han kommenterer.


I denne weekend leverer han gæstetips til Tipperen.dk's brugere.


 


Lørdag d. 7/3


QPR - Tottenham (Premier League)


Tottenham fik rejst sig ovenpå nederlaget i ligacupfinalen til Chelsea med en 3-2 sejr over Swansea. Men holdet er sløje defensivt og forærer chancer væk, og det skal man ikke mod Charlie Austin. Mit spil: Over 2,5 mål og Austin, QPR scorer.


Spil over 2.5 mål til odds 1,75 her.


Spil på at Charlie Austin scorer til odds 3,25 her.


 


Søndag d. 8/3


Liverpool - Blackburn (FA Cup)


Blackburn har været svage på udebane og kommer til et af de sværeste stadions at spille på, så selvom Liverpool skulle rotere lidt i truppen, må Premier League-holdet være storfavoritter. Det ser ud til at Steve Gerrard er klar igen efter skade og jeg satser et spil på, at han scorer.


Spil på at Steven Gerrard scorer til odds 3,05 her.


 


Mandag d. 9/3


Manchester United - Arsenal (FA Cup)


To af Premier Leagues absolutte tophold mødes i denne kvartfinale i en turnering, der efter min mening er de to holds eneste chance for at vinde et trofæ. Det vil afspejle sig i kampen, hvor begge managere vil stille med stærke hold, og det måske vil blive en taktisk affære. Manchester United spiller ikke godt, men vinder kampe. Arsenal er meget ustabile spillemæssigt, men bedre end United på de gode dage. Jeg tror, de to hold må en tur til London for at finde en vinder og mit tip er derfor et kryds.


Spil på X'et til odds 3,42 her.