10/04-2015

GÆSTETIPPER - MORTEN HAUSBORG

10. april 2015

Vi har i denne uge lavet et spændende interview med Morten Hausborg, som du kan læse her: /artikler/interview-med-morten-hausborg.aspx.


Og selvom Morten ikke ligefrem roser sine egne bettingevner til skyerne, så har vi alligevel givet ham chancen for at komme med et par gode bets til jer!


Morten har linet 4 spilforslag op på denne rundes Superliga, se dem nedenfor. 


Hobro – Esbjerg


Hobro var uden Mikkel Thygesen om Silkeborg, og det kunne mærkes. Det kostede på både rytmen og kreativiteten. Jeg regner med, at han bliver klar mod Esbjerg.   Mads Hvilsom virker desuden skarp. Hobro kan godt lide at starte med et voldsomt pres, så jeg kan se dem få en tidlig føring og køre den hjem.


Hobro vs Esbjerg ...  Hobro-sejr til odds 3,40


Hobro vs Esbjerg ... Halvleg/fuldtid 1/1 til odds 5,30


Randers-FCV


I Randers-lejren er de godt klar over, at hvis 3. pladsen skal bevares, er der ikke råd til pointtab i den her. Jeg nægter samtidig at overfortolke på FCVs sejr over OB, for holdet har generelt været sløjt i foråret.


Randers vs FC Vestsjælland ... Randerssejr til odds 1,50


Silkeborg – FC København


Jeg er meget i tvivl med den her. Selvfølgelig er FCK favorit, men Silkeborg er blevet mere og mere effektive under Kim Poulsen. Nicolaj Agger scorer nu på de chancer han brændte i efteråret. Desuden er der stadigvæk en del bitterhed i Silkeborg med hensyn til sæsonpremieren mod netop FCK.  De føler, de blev snydt i 0-0-kampen.


FCK har ikke været imponerende i de seneste kampe, så jeg giver Silkeborg en fair chance for et resultat.


Silkeborg vs FCK .... Uafgjort til odds 3,78


 


Alle Morten Hausborgs spilforslag er fundet hos Unibet og kan spilles her.


Du kan iøvrigt følge Morten på Twitter her.


Eller læse mere om ham på hjemmesiden www.hausborg.dk.