26/12-2015

GÆSTETIPPER - ANDERS SIGDAL (26/12)

23. december 2015

 


Boxing Day


Traditioner er der masser af i England, og en af dem er, at der altid spilles fodbold på Boxing Day med fuldt program i Premier League. I år falder dagen på en lørdag, så alle holdene har haft mellem fem og syv dage siden de sidst var i kamp, men skal så i kamp igen den 28., 29. eller 30.


Jeg har kigget på tre af kampene fra Premier League. Alle odds er fra Unibet, og jeg har kigget efter odds på over 1,80.


 


Liverpool – Leicester

Det er imponerende hvad Schmeichel, Vardy, Mahrez og alle de andre blå-klædte spillere har præsteret i denne sæson. De holder jul på førstepladsen, og den placering har de som minimum denne runde med. Jeg kan nemlig ikke se, at de taber på Anfield. Klopp-Mania har lagt sig, og Liverpool er i mine øjne et ordinært hold i øjeblikket. Det udnyttede Watford på fornemste vis i sidste uge, og kan Leicester meget vel gentage. Leicester spiller også aggressivt og har en duo i front, der scorer efter behag, så at de ikke er favoritter hos bookmakerne er mig en gåde.


Jeg spiller 2 (af 10) units på 2 tallet til odds 3,9, og smider 5 units efter X2 til odds 1,92


 


Newcastle – Everton

Jeg tror vi får en målrig affære på St. James’ Park. Hjemmeholdet har leveret et par gode resultater på det seneste, og det samme har Everton, der godt nok tabte i weekenden, men det var til Leicester. Evertons topscorer Lukaku er i forrygende form med mål i otte kampe i træk (syv i PL), og Everton har scoret i deres seneste 10 kampe. Når de hold mødes er der også målgaranti, i de sidste ni indbyrdes opgør er der scoret minimum tre mål.


Jeg spiller 4 units på over 3 mål som Asian Hcp til odds 2,20


 


Southampton – Arsenal

Det er to hold med hver sin formkurve, der mødes i den sene kamp 2. juledag. Jeg var meget imponeret over især Arsenals 1. halvleg i mandagens kamp mod City, og ligesom med odds på Leicester, undrer jeg mig at over, at Arsene Wengers tropper stadig giver over odds 2 på en sejr. Jeg kan ikke se at Southampton kan stille noget op mod mesterskabsfavoritterne. Fire nederlag i de seneste fem kampe, blive til fem ud af seks.


Jeg spiller 5 units på 2 tallet til odds 2,05.


 


Glædelig jul