23/03-2016

GÆSTETIPPER - RAJKO LEKIC (23/3 - 2016)

23. marts 2016

Det er tid til Åge Hareides første kamp som dansk landstræner. Det skal naturligvis ikke gå ubemærket hen, og vi har derfor hentet en gæstetipper frem, der tidligere har trukket i den rød/hvide trøje.


Rajko Lekic fik således i 2010 A-landskampsdebut efter, at han tidligere på året havde scoret to mål i tre ligalandsholdskampe.


Læs Rajkos to spilforslag på morgendagens landskamp mod Island her:


 


Spilforslag 1:


Danmark- Island er en kamp som jeg personligt glæder mig meget til. Jeg glæder mig til at se nogle af de nye spillere under Hareide. Spillere som Delaney , Christensen, Dalsgaard og Vestergaard bliver især interessante at se.


Jeg synes truppen ser virkelig spændende ud denne gang!


Det bliver selvfølgelig et super tændt dansk landshold som skal vise, at de med en ny dygtig træner igen bliver et hold, som man glæder sig til at se spille.


Jeg er ikke i tvivl om, at de vinder kampen, og det kan man få flotte odds 1,83 for hos Bet365.


Det er en kamp som nok betyder lidt mere for Danmark end den gør for Island, og så er vi også på hjemmebane. Det må blive til en sejr!!!


 


Du kan spille spillet her: http://bit.ly/QewC8P


 


Spilforslag 2:


Jeg har også et andet spil til lidt højere odds som jeg ligeledes synes er interessant..


Hareide har flere gange nævnt, at Thomas Delaney bliver en vigtig spiller for det "nye " landshold, og derfor kunne et frækt spil være, Delaney til at score i kampen. Det kan vi få odds 6,00 for hos Bet365.


 


Du kan spille spillet her: http://bit.ly/QewC8P


 


Se de bedste odds på kampen, samt statistik her:


http://www.1x2.dk/soccer/match/2016-03-24/denmark-iceland