23/11-2018

GÆSTETIPPER ANDERS FJELSTED

23. november 2018

Anders Fjelsted har været Stand Up komiker siden 1995 og kan fejre 25 års jubilæum i 2020.


Derudover er han stor fodboldfan og man kan hver mandag gå ind og høre ugens nye afsnit af hans podcast "Fjelles fodboldfjol", en podcast hvor  gæster sammen med Anders vender nyheder i fodboldverdenen med et glimt i øjet. Podcasten er bestemt værd at lytte til!

En fast del af podcasten er at Anders lige dykker ned i en af de mere kuriøse ligaer i verden og klubber med spøjse navne. Derfor har vi fået Anders til at komme med et par gæstetips på nogle af de lidt mere eksotiske ligaer.

Læs med nedenfor:

Premier League: Kick4life vs Likhopo (Lesotoh): 

Lørdag 24/11 klokken 14:00

Anders:

I Lesotho slår Kick4Life naturligvis Likhopo. Herhjemme lyder Kick4Life måske som en smart side, der handler med dyre sneakers. Men I Lesotho tror jeg det er noget mere bogstaveligt. Der skal man vinde, for at overleve. Det kan også henvise til alle de gange, løver invaderer banen. Så skal man altså sparke fra sig, for at klare den. 

...På Tipperen.dk har vi simpelthen ikke været i stand til at finde odds på kampene i Premier League i Lesotoh... Bedste bud herfra er et 365 eller Betfair måske kommer op med noget.

Lad os i stedet drage til Zimbabwe, hvor Anders har en lille analyse på  Premier Soccer kampen:

Chicken Inn vs Triangle United.

Lørdag 24/11 klokken 14:00  

Anders:


I Zimbabwe vinder Chicken Inn naturligvis over Triangle United. Ligesom i Danmark er en fusion af klubberne i trekantsområdet dødsdømt fra start. Til gengæld har Breaking Bad lært mig, at kyllingerestauranter ofte har RIGTIG mange penge i ryggen. Så den kamp virker ret sikker.


Få en Chicken Inn sejr kan findes til odds 1.90 her: http://bit.ly/QewC8P 


Herefter hopper vi til Caribien, hvor Anders har kigget på kampen:

Happy Hill vs Hard Rock. (Grenada: Premier Division)

Søndag 25/11 klokken 21:00

Anders:

Happy Hill vs. Har Rock i Grenada er straks sværere. Skal vi ikke satse på uafgjort? Man er ikke Happy Hill, hvis ikke man plejer at vinde. Det gør de så i øvrigt ikke, så mon ikke de er mere Den Lalleglade Bakke? Til gengæld kan Hard Rock godt være en hård.... øh, nød(?) at knække. 

Vi spurgte også Anders vhad han ellers ville smide skillinger efter, hvis det måske skulle være en lidt mere "kendt" liga.

Atlanta United FC vs NY Red Bulls (USA, Major League Soccer).

Søndag 25/11 klokken 23:00

Anders:  

Jeg vil sætte nogle penge på, at NY Red Bulls slår Atlanta United FC i den amerikanske playoff. De har Bradley Wright Phillips, lillebror til Shaun og søn af Ian Wright. Han tumlede ned gennem rækkerne i England, indtil han landede i MLS, hvor han er to gange Golden Boot vinder, deler rekorden for flest mål i én sæson og holder scoringsrekorden for NY Red Bulls. Den slags historier holder liv i min egen drøm om, en dag at kunne slå igennem i en

eksotisk liga! Når Bradley stopper i NY Red Bulls, får ingen længere lov at bære nr. 99 i den klub. På den måde bliver han medlem af en fornem klub af spillere, der også har pensioneret et trøjenummer. En klub også Maradona (nr. 10 i Napoli), Paolo Maldini og Franco Baresi (nr. 3 og 6 i Milan) og Torben Boye nr 12 i AaB) er med i.  

Der kan hentes odds 4,25 på en Red Bulls sejr her http://bit.ly/2kLyar7

Som en sidste ting har vi fået Anders bud på Superliga resultaterne.

Dem finder i nedenfor.

Vejle - AaB : 2

Hobro - Randers: 2

Vendsyssel - Esbjerg: 2

FCN - OB: X

Sønderjyske - Brøndby: X

FCK - FCM: X

Vi regner naturlgivis med fuldt hus på Anders' spil, og hvis i har lyst til at følge ham kan i gøre det her:

https://twitter.com/fjelsted

https://www.instagram.com/fjelle