23/06-2019

BESKYTTELSE AF ODDS

Bookmakerne bliver skarpere og skarpere, og får flere og flere værktøjer til at sætte det korrekte odds. Derfor er vi spillere også nødt til at blive endnu bedre og rykke endnu tættere sammen i bussen, når vi forsøger at vinde kampen over udbyderne.

Derfor har vi på tipperen.dk en bøn til alle jer, der følger vores spil: Hjælp os til at beskytte de bedste spil. Dette kan du gøre på flere måder.

Send ikke beløb til godkendelse
Bookmakerne limiterer deres mest vindende spillere, og ofte får man en meddelelse op om, at man ikke kan få hele sit beløb godkendt. Man kan derimod sende sit spil til manuel godkendelse, og derefter, måske, måske ikke, få hele beløbet igennem. Det er fint nok, men når man gør det på denne måde, så lyser der en lampe hos bookmakeren, og et evt. fejlsat odds, vil, i langt de fleste tilfælde, blive justeret ned.

“Ja ja, og hvad så? Der er jo en ny kamp med samme hold i næste uge,” vil mange måske tænke, og gjaldt justeringen kun for den ene kamp, så var det som sådan ikke noget problem. Ofte er dette dog ikke tilfældet, men istedet slasher de oddset permanent - og vi mister dermed masser af value på den lange bane. 

Der er flere forskellige ting, man kan gøre, når man støder på dette.

Er man eksempelvis limiteret hos 888sport, så kan man forsøge at få spillet igennem hos en anden bookmaker. Unibet har de samme odds, som 888sport, og man vil derfor kunne finde samme spil hos dem - men måske ikke støde på den viste meddelelse.

Alternativt kan man helt søge en anden bookmaker, og ud fra chancevurderingen på spillet, se om det kunne være rentabelt, på den lidt længere bane, at spille spillet til et lidt lavere odds, et andet sted, og dermed fordele sit samlede indskud på flere bookmakers.

I helt grelle tilfælde kan man være nødt til helt at undlade at stikke ud på det pågældende spil.


Hold info for dig selv
Hos tipperen.dk har vi indført PRO Spil. Dette har vi bl.a. gjort for at beskytte de bedste odds. 

På PRO spillene er infoen ikke tilgængelig for alle, men kun for folk der køber adgang til infoen. Dermed slipper vi for, at de rigtigt gode spil, hvor der er maksimal value, går public - og dette er med til at beskytte oddset, så vi også får det høje odds ugen efter.

Det er derfor vigtigt, at I, som brugere og købere, holder denne info for jer selv, og ikke deler den på sociale medier og med vennerne. Hverken før eller efter kampen. 

I har betalt for en information; hvorfor give dette væk gratis efterfølgende?