Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 21/05-2019, 03:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Game of - Thrones
Liga: Game of Thrones
Udfald: Sansa Stark dør ikke
Units: 5
Odds: 1.65
Chancevurdering: 67%
Spilbar ned til: 1.49
Betvalue: 111%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Dette spil stod som PRO 1197 på vores gamle side.
**bookmakeren har dog fjernet spillet - så derfor ligger det ikke som betalingsspil mere**

Game Of Thrones

Sansa Stark dør ikke 

Odds 1,65 hos Danske Spil

5 units

Spilstop; mandag d. 15/4 klokken 3:00


Game of Thrones starter natten til mandag, og som hardcore-fan er det virkelig spændende! Vi har ventet i næsten 2 år på denne nye men også sidste sæson, så det har været hårdt at vente på, men jeg er også sikker på det bliver hårdt at se! Det er med længder den bedste serie nogensinde, og har du ikke set den, så se og kom igang! Der er kommet en masse sjove specialspil hos både Unibet og Danske Spil, og jeg synes der er flere spil der er spændende. Det kan være virkelig indviklet at forklare hvorfor jeg lige tror det ene og andet, men du må vælge og stole på jeg har nogenlunde ret. Bemærk limits kan være små, så forvent ikke meget mere end en 500 kr, så hiv fat i din fætter.
Dette spil går på at Sansa Stark overlever hele sæson 8 hvilket jeg tror hun gør. Hun er en af hovedpersonerne, og selvom serien har det med at slå dem ihjel dem man mindst venter, så tror jeg Sansa klarer den! 
Sansa har været meget igennem i hendes første 7 sæsoner, men hun har udviklet sig til at være en leder. Hun har lært af de allerbedste, som er Cerci Lannister, og Petyr Balish, 2 hadede figurer i serien, men nogle som alligevel er/var snu. Der er virkelig mange teorier på nettet, og nogle tror Sansa dør, andre tror hun kommer til at indtage jerntronen og derfor blive dronning. Jeg er mest tilhænger af den sidste del.
Serien har det med at lave store overraskelser, og lave det som folk ikke lige regner med, og det tror jeg også sker i denne sidste sæson. Alle fans håber nok på hovedpersonen John Snow og hans elsker(tante, som han ikke ved) Danearys Tagaryen ender med at slå The Night King ihjel (den onde) og komme til at regerer over de 7 kongeriger, meeeeen det vil sgu være for sukkersødt, og jeg tror skaberne har noget andet i ærmet og her tror jeg at Sansa kommer ind i billedet!
Jeg er ret sikker på at flere af hovedpersonerne kommer til at dø, og det kunne meget nemt være de John Snow og Denaryes Tagaryen som på en eller anden måde dør i kampen imod the white walkers, og dette baner vejen for andre. Jeg synes serien har lagt meget op til Sansa kan være fremtidens dronning, og jeg ser ihvertfald en dronning i hende. 
Mit bud er faktisk at Sansa ender med at komme til at regerer sammen med Gendry som er en anden rolle. Han er bastardsøn af en tidligere konge som nu er død. Han ved ikke han er kongelig endnu, men det får vi helt sikkert at vide i sidste sæson. Det som er spændende er at i allerførste afsnit ser vi de 2 konger Ned Stark (Sansas far) og Robert Barrethon (Gendrys far) snakke. Robert siger: "I have a son, you have a daughter." han vil have de 2 slægter smeltet sammen. Dette blev de også da Sansa skulle giftes med Joffrey, men han blev heldigvis slået ihjel, så dette endte ikke så lykkeligt. Det kunne være en fin rød tråd igennem serien hvis det ender med noget som siges allerede i første afsnit.
Alt i alt tror jeg at Sansa overlever, bliver hun ikke dronning kan hun være Lady af Winterfell som er hvor hendes famile altid har regeret. 
Unibet har odds 1,10 på at Sansa overlever denne sæson, men Danske Spil har 1,65 og det er en stor forskel. Jeg tror meget på nogle af de ovenstående ting, så Sansa overlever sæson 8! Jeg satser 5 units og husk små limits. 
Husk og følg mig på Twitter! :)
Held og lykke til dem der følger.
CDbjerg..


 This bet was locked at 14:45, Apr 13.

Tippet 04/05-2019, 14:02
Opdateret 20/05-2019, 23:37