Tipster: AODO
Date: Mandag d. 12/10-2020, 17:30
Sport: Fodbold
Event: Ghana - Qatar
League: Venskabskamp
Bet: Over 2 mål i kampen
Units: 2
Odds: 1.85
Chance assessment: 57%
Correct odds: 1.75
Betvalue: 105%
Bookmaker: 365
Result: VUNDET

Comeon med samme odds
DS med 1,80

Venskabskampe er sjældent noget jeg finder interessant, men her synes jeg, at linjen er interessant fordi det netop er en kamp uden den store betydning og så fordi vi har et Ghana hold, som var mildest talt elendig i hvad jeg kan læse fra opgøret mod Mali.


Kampen spilles på neutral bane i Tyrkiet uden tilskuer så ikke noget pres på nogle af holdene og så er der heller ikke nogle point på spil og egentlig noget som hurtigt kan blive en sommerkamp. Ghana kommer fra et 0-3 nederlag til Mali, hvor man var ekstrem dårlig i defensiv og det var nemt for Mali at skabe chancer. Derfor er det heller ikke utænkeligt at Qatar kommer på tavlen i det her opgør og så virker mållinjen noget lavt på 2.0


Ghana kom med en fin offensiv mod Mali med begge Ayew brødrene og der bør være bedre betingelser for dem i det her opgør. Det må også være et Ghana hold, som skal ud og vise noget helt andet end det man så mod Mali.


Da det er en venskabskamp går det næppe i stå ved 1-1 som så mange andre opgør og der kan også blive brugt nogle spillere, som ikke kender hinanden i forsvaret. Det gør det betydelig svære og holde nogle aftaleler. Det ligner et ganske fint spil med pengene retur ved 2 mål og gevinst ved 3, men igen er det svært at vide, hvad de kommer med og hvilke aftaler der er lavet med nogle af klubberne omkring deres spillere, men som udgangspunkt gode betingelser for mål i det her opgør og jeg føler mig godt dækket med pengene tilbage ved 2 mål.

Tippet 12/10-2020, 12:39
Opdateret 12/10-2020, 19:53