Eksperten: Bjerregaard
Dato: Fredag d. 23/10-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Nottingham - Derby
Liga: The Championship, England
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: VUNDET

Lokalopgør på The City Ground. De her opgør er ofte meget tætte og også målfattige. 6 af de sidste 7 er gået under linjen. Hertil er vi tidligt på sæsonen, og så er der et aspekt, der for mig taler meget for spillet. Forest har skiftet manager og ind er kommer Chris Houghton, som har en ret defensiv spillestil. Han fik en fremragende start med sejr i Blackburn, hvor de stod godt defensivt og vandt på et heldigt afrettet skud i overtiden. Ingen fans - og det tager også presset lidt af  for at partout skulle komme blæsende ud her.

Derby har også haft defensive problemer tidligt i sæsonen og har fået mere fokus på defensiven i de seneste kampe.

Begge hold står noteret for sølle 2 mål i sæsonen og har ikke farlige angribere i øjeblikket. Grabban er en skygge af sig selv for Forest, og Derby har skiftet rundt i front og er landet på Rooney, som har sparket nogle onde frispark afsted, men han tilbyder ikke meget i det etablerede spil. Lawrence er ved at være tilbage, hvilket måske kan hjælpe lidt.

Der ligger en runde inden denne kamp, da der spilles i midtugen. Det kan selvfølge ændre ting, men for nu taler det kun yderligere for spillet, at holdene har kamp i benene.


Tippet 19/10-2020, 07:37
Opdateret 23/10-2020, 22:37