Eksperten: Bjerregaard
Dato: Tirsdag d. 20/10-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Barrow - Bolton
Liga: League Two, England
Udfald: Bolton vinder
Units: 3
Odds: 3.36
Chancevurdering: 33%
Spilbar ned til: 3.03
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Vælg “Forbedret odds”

Markedet går massivt imod et dysfunktionelt Bolton hold, som skuffer gang på gang - og elendigheden er fortsat ind i L2 sæsonen, hvor The Trotters kun er noteret for en sejr. Lavpunktet kom i den grad i Greater Manchester derbyet mod Oldham forleden, hvor de leverede en elendig omgang og tabte fortjent efter store forsvarsfejl.

Oprykkerne fra Barrow har haft en ok sæsonstart, der dog fortsat ikke har budt på sejr. Tre 1-1 kampe er det blevet til på Holker Street, hvor de normalt er stærke. 

Grundkvaliteten tilsiger Bolton vinder her. Der er så mange andre ting pt, der gør det modsatte. Alligevel går jeg med forhåndsfavoritterne, som er spillet helt op her af et marked, der registerer massive problemer hos udeholdet. 

Der er i forhold til managers et par vigtige fodnoter. Ian Evatt var netop Barrows succestræner, som forlod klubben i sommers for at tage jobbet hos langt mere prominente Bolton. Evatt kender hjemmeholdet, og hvis hans nuværende spillere vil kæmpe for ham, så skal de steppe op nu i denne kamp - ellers kan det meget vel være hans sidste. Man kan omvendt argumentere for, at Barrow spillerne vil sætte deres tidligere manager til vægs her. Fans er der dog - heldigvis for Evatt og spillet - ingen af.

David Dunn har taget over. En note omkring ham er, at han er ramt af Covid-19, og assistenten er også i isolation. Det bliver derfor en af de rutinerede spillere på holdet og reserveholdstræneren, der står på sidelinjen. Ikke helt optimalt.

Vi bevæger os i langskudsafdelingen, men når jer ser den her pris på Bolton - med deres trup in mente - så skal den forsøges.

Tippet 19/10-2020, 21:14
Opdateret 20/10-2020, 21:59