Tipster: CDbjerg
Date: Tirsdag d. 20/10-2020, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Chelsea - Sevilla
League: Champions League
Bet: Over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.75
Chance assessment: 63%
Correct odds: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: 365
Result: TABT

I aften starter Champions League og der er flere gode spil. Jeg har prøvet at bikse et par analyser sammen på et par af kampene. 

Denne kamp er imellem storsatsende Chelsea og Europa League vinderne fra Sevilla hvor jeg tror på en kamp med flere mål.

Chelsea har købt kraftigt ind til denne sæson, og blev inden sæsonen udråbt til at kunne konkurrerer med både Liverpool og Manchester City i Premier League. Chelsea har bare allerede smidt en del point, og defensiven har sejlet, så den skal de have styr på hvis de skal kunne drille. 

Chelseas offensiv har set fremragende ud, og de har da også skabt massevis af chancer, og endda mål. Desværre har defensiven været hullet som en si, og der er lukket alt for mange mål ind. Senest smed man en solid føring imod Southampton, og der imod elendige West Bromwich var man nede 0-3 efter 30 min for at komme igen og spille 3-3.

Sevilla vandt for en måneds tid siden Europa League, og her så de ganske fornuftige ud. På papiret synes jeg ikke holdet ser særligt stærk ud, men de har en god kemi, og det virker fint. De har ikke lukket særligt mange mål ind, og deres kampe har været knap så målrige, men her i Champions League forventer jeg det bliver lidt vildere. 

Puljen består udover disse 2 hold, også Rennes og Krasnodar, det er ikke en helt let pulje så der skal point på bordet med det samme. 

Chelsea scorer mange mål, og Sevilla bør få svært ved at holde englænderne væk, men omvendt bør Sevilla også snildt kunne score imod et vakkelvorent Chelsea-forsvar.

Jeg satser 4 units på over 2,5 mål til odds 1,75 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/10-2020, 09:31
Opdateret 20/10-2020, 23:03