Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 20/10-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Barcelona - Ferencvaros
Liga: Champions League
Udfald: Barcelona -2,75 asian
Units: 4
Odds: 1.98
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Champions League gruppespillet starter tirsdag og der er flere spændende kampe på programmet, jeg vil prøve at bikse nogle analyser sammen. 

Denne kamp er imellen Barcelona, og ungarske Ferencvaros, og her forventer jeg en klokkeklar sejr til Messi og Co.

Godt nok tabte Barcelona i weekenden til Getafe 0-1 i en grim kamp, men Getafe er altså ikke helt uefne, så der er ikke den store sensation i dette nederlag. Jeg har så ikke sidste kamp, men har set nogle af de andre, og selvom spillet ikke har været helt fantastisk, er der alligevel sket lidt positive ændringer på holdet under den nye træner Koeman.  

Barcelona fik ikke den bedste afslut på den netop overstående Champions League hvor de blev nedslagtet af Bayern Munchen med hele 2-8. Den plet kan ikke viskes væk, men Barcelona vil formentlig ud og vise de stadig kan spille lidt bold. 

Et lille minus for spillet er at Barcelona allerede lørdag eftermiddag skal møde Real Madrid, men der er 4 dage dage så jeg tror ikke de tager foden fra pedalen i aften skulle de komme tidligt foran med et par mål. 

Ungarske Ferencvaros så jeg i deres 2 kampe imod norske Molde i den afgørende runde om at komme med i CL. Holdet var ikke noget specielt, og umiddelbart bør de ikke have en chance i aften. Jeg vil vurderer at et dansk hold som Sønderjyske eller AGF på en god dag sagtens kunne bide skeer med det ungarske hold. Dog er lige den sammenligning måske ringe, da de 2 nævnte danske hold fik smæk i EL-kvalen, dog ser jeg ikke Ferencvaros særligt stærke.

Jeg tror Messi og Co er klar til at fyre den af fra start imod et hold som ikke er vant til tempoet og derfor tror jeg på en komfortabel sejr til Barcelona. 

Jeg satser 4 units på Barcelona -2,75 asian til odds 1,98 hos Bet365 som er det højeste odds på markedet på denne variant. Jeg kan faktisk også godt lide Bet365s -1,25 asian 1. halvleg til odds 2,10, for jeg tror som sagt Barcelona kommer ud med lyn og torden, så dette kan man overveje at give en skilling.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/10-2020, 09:49
Opdateret 20/10-2020, 23:03