Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 22/10-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Napoli - AZ
Liga: Europa League
Udfald: Napoli -2 asian
Units: 4
Odds: 1.88
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: TABT

Torsdag aften starter gruppespillet i Europa League, og jeg har kig på et par af kampene.

Napoli tager torsdag aften imod hollandske AZ, og udeholdet er hårdt ramt af Covid-19, og må derfor stille alternativt hold. Napoli var flyvenede i weekenden hvor de smadrede Atalanta, og fører de halvdelen af det spil fra den kamp så får AZ ikke et ben til jorden.

Napoli er inde i en god period med mange scorede mål, men desværre blev de taberdømt i deres kamp imod Juventus, og dettte kommer nok til at bide dem i ræven senere på sæsonen. I weekenden smadrede Napoli Atalanta med 4-1, efter 4-0 ved pausen. Atalanta er ved at smadre de danske mestre fra FCM, så det er et stort resultat af Napoli.

AZ er ok, men selvom Ajax de sidste år har lavet fine resultater i Europa så er den hollanske Æresdivision ikke specielt stærk mere. AZ har fået en underlig start på den nye sæson, de har nemlig spillet 4 af 4 kampe uafgjorte. I kampen imod Sparta Rotterdam førte AZ ved pausen, men af en eller anden grund spillede de uafgjort!

AZ må mangle flere spillere til denne kamp grundet Covid 19, så de kommer til at spille med at noget anderledes hold end normalt. Der er flere ungdomsspillere med i truppen. De kan stadig mønstre et fint hold AZ, men alt balladen omkring om kampen har skullet spilles må være en mentalt problem.

Napoli skal vinde denne kamp, også selvom AZ mangler lidt spillere, og det tror jeg de gør komfortabelt. 

Mange bookmakere har fjernet odds på kampen, men Unibet har stadig odds, og jeg satser her 4 units på Napoli -2 asian til odds 1,88.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 21/10-2020, 22:45
Opdateret 22/10-2020, 22:55